Zoek je naar kwalitatieve en op maat gemaakte rolgordijnen in Brussegem? Dan is zicht de partner die je nodig hebt. Met al meer dan 10 jaar ervaring op de teller, mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Wil je rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook mogen zijn, bij Zicht maken we het waar. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Brussegem hangen, want wij hanteren een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen. Wens je graag eerst iets meer te horen over onze service, de materialen of installatie? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Brussegem, op maat gemaakt

Je woonst in Brussegem met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Bij Zicht hebben we een hele reeks mogelijkheden voor je:

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Onze rolgordijnen zijn er in drie aparte types: semitransparant, lichtdoorlatend of verduisterend. Als je ruimtes in huis hebt die je compleet donker wenst te maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Je geniet zo niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Ben je eerder zoekende naar een manier om te spelen met lichtinval en zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden? In dat geval is een transparant rolgordijn de beste keuze voor jou. Voor eender welke variant kies je bij Zicht uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

rolgordijnen gordijnen

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Brussegem

Voor zij die hun rolgordijnen in Brussegem liever niet handmatig bedienen, is ook nog de elektrische variant. Bij Zicht kies je hiervoor uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Wat het grootste verschil is tussen de twee? Bij de bekabelde oplossing is aansluiting op je elektriciteitsnet vereist, waardoor er soms een kleine ingreep nodig is. Wil je liever geen kap-en breekwerken doorvoeren? Dan is er nog altijd onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

Voor elk soort raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen in Brussegem geen mogelijkheid zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Bij Zicht hoef je er niet mee in te zitten. Je vindt in ons assortiment namelijk ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. Maar daar stopt het niet. Want ook voor draai-kiepramen bieden we een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier hoef je nooit in te zitten met raamdecoratie die in de weg hangt.

rolgordijnen wit

Onze aanpak

Er wordt bij Zicht steeds naar het beste resultaat gestreefd. Daar horen expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten ook bij. Als je dus nog zoekende bent naar rolgordijnen in Brussegem, nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. Onze adviseurs ter plaatse gidsen je met plezier doorheen de aparte collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Woon je niet direct in onze buurt, maar wens je toch een offerte op maat? Weet dat je in zo’n geval ook gewoon een videocall met ons kunt inplannen. Of wens je dat wij naar jou toe komen? We doen het graag voor je.