Je zoekt naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Brussel? Dan is Zicht het overwegen waard. Met al meer dan 10 jaar ervaring op de teller, mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen kopen voor grote of kleine ramen, in een onopvallende kleur of net uitgesproken. Wat je wensen ook mogen zijn, bij Zicht maken we het waar. We werken trouwens met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, waardoor je er zeker van bent dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Brussel hangen. Heb je graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? Kom langs in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Brussel, op maat gemaakt

Je woonst in Brussel bekleden met rolgordijnen op maat? Bij Zicht heb je de keuze uit tal van opties:

Voor elk soort raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen in Brussel niet mogelijk zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat. Niet bij Zicht! Ons assortiment bevat zo ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog! Maar er is meer. Zo bieden we bijvoorbeeld ook een oplossing aan voor draai-kiepramen in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Je zit op die manier nooit verveeld met raamdecoratie die in de weg hangt!

rolgordijnen living

Hoe je rolgordijnen in Brussel bedienen?

Wil je je rolgordijn in Brussel liever niet handmatig bedienen? Dan is gelukkig ook nog onze elektrische variant. Bij Zicht kies je hiervoor uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Er bestaat een duidelijk verschil tussen de twee. De bekabelde oplossing vergt aansluiting op jouw elektriciteitsnet, wat soms een kleine ingreep met zich meebrengt. Liever geen kap- en breekwerken? In dat geval is er altijd nog onze niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen en deuren voorzien worden van een motor zonder accu.

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Er zijn drie aparte varianten van onze rolgordijnen: verduisterend, semitransparant en lichtdoorlatend. Wil je een bepaalde ruimte in huis lichtvrij maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterend stof. Je geniet zo niet alleen van een betere nachtrust, maar ook van absolute privacy. Zoek je eerder een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht in de woonkamer te vermijden? In dat geval is een transparant rolgordijn de beste keuze voor jou. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, je kiest bij Zicht uit tal van kwalitatieve merken en meer dan 400 kleuren.

rolgordijnen wit

De aanpak van Zicht

Er wordt bij Zicht steeds naar het beste resultaat gestreefd. Wat daar ook bij hoort is maatwerk en expertise, alsook advies op maat door onze stylisten. Als je dus nog zoekende bent naar rolgordijnen in Brussel, nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. Met behulp van adviseurs ter plaatse, maak je kennis met de verschillende collecties, kleuren en stoffen. Wil je graag een offerte op maat, maar woon je niet direct in de buurt? Twijfel dan niet om een videocall met ons in te plannen. Of vraag je je af of wij naar jou kunnen komen? Dat doen we met plezier voor je.