Je zoekt naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Buken? Overweeg dan zeker Zicht als partner. Al meer dan 10 jaar mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor ieder interieur en elk budget. Rolgordijnen kopen voor grote of kleine ramen, in een onopvallende kleur of net uitgesproken. Waar je ook aan denkt, bij Zicht realiseren we het. We hanteren een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, waardoor je er zeker van bent dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Buken hangen. Wens je graag eerst iets meer te horen over onze service, de materialen of installatie? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Buken, op maat gemaakt

Je wil je woonst in Buken met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Bij Zicht heb je de keuze uit tal van mogelijkheden:

Een rolgordijn voor ieder soort raam

Denk je dat rolgordijnen bij jou in Buken niet mogelijk zijn, omdat je een speciaal type of formaat van raam hebt? Je hoeft er niet mee in te zitten bij zicht. Ons assortiment bevat zo ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog! Maar er is meer. Want ook voor draai-kiepramen hebben we de oplossing in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Met raamdecoratie die in de weg hangt, hoef je zo nooit in te zitten.

rolgordijnen living

Hoe je rolgordijnen in Buken bedienen?

Bedien je je rolgordijnen in Buken liever niet handmatig, dan kan je ook altijd kiezen voor een elektrische variant. Hiervoor heb je de keuze uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Tussen de twee bestaat een duidelijk verschil. Kies je voor een bekabelde oplossing, weet dan dat die moet aangesloten worden op het elektriciteitsnet en er dus soms een kleine ingreep nodig is. Wil je kap- en breekwerken liever vermijden? Dan kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Van onze rolgordijnen bestaan drie aparte varianten: lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend. Als je ruimtes in huis hebt die je volledig lichtvrij wenst te maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Je geniet zo van absolute privacy en ook nog eens een betere nachtrust. Zoek je eerder naar een manier om te spelen met lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in je woonkamer? Dan kies je beter voor een transparant rolgordijn. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, je kiest bij Zicht uit tal van kwalitatieve merken en meer dan 400 kleuren.

transparante rolgordijnen

Onze aanpak

Bij Zicht gaan we voor niks minder dan het beste. Expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten horen daar ook bij. Ben je dus nog zoekende naar rolgordijnen in Buken, dan nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. Onze adviseurs ter plaatse gidsen je met plezier doorheen de aparte collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Woon je niet bij ons in de buurt, maar wil je toch een offerte op maat? Je kunt in dat geval ook altijd een videocall met ons inplannen. Heb je liever dat wij naar jou komen? Dat doen we met plezier voor je.