Ben je zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Burcht? Kom dan zeker eens langs bij Zicht. We zijn al meer dan 10 jaar experten in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook zijn, bij Zicht maken we het waar. We werken trouwens met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, waardoor je er zeker van bent dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Burcht ophangen. Wens je eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? Plan een sessie in onze belevingsruimte!

Op maat gemaakte rolgordijnen in Burcht

Je woonst in Burcht met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Bij Zicht heb je de keuze uit tal van opties:

Bedieningsmogelijkheden

Voor wie z’n rolgordijnen in Burcht liever niet handmatig bedient, is er ook nog altijd de elektrische variant. Zicht biedt hiervoor zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Wat het grootste verschil is tussen de twee? Voor de bekabelde oplossing is er aansluiting op je elektriciteitsnet nodig. Daarvoor is soms een kleine ingreep vereist. Liever geen kap- en breekwerken? Dan is er nog altijd onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

rolgordijnen living

Voor elk soort raam een rolgordijn

Vermoed je dat rolgordijnen in Burcht geen optie zijn, omdat jouw ramen een speciaal formaat of type hebben? Voor Zicht is dat geen enkel probleem. Rolgordijnen voor extra grote ramen vind je namelijk ook terug in ons assortiment, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. En dat is niet alles. Zo bieden we ook voor draai-kiepramen een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier hoef je nooit in te zitten met raamdecoratie die in de weg hangt.

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Er bestaan drie aparte types van onze rolgordijnen: verduisterend, semitransparant en lichtdoorlatend. Als je bijvoorbeeld een ruimte helemaal lichtvrij wil maken – denk daarbij aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterende stof. Op die manier geniet je niet alleen van een betere nachtrust, maar ook absolute privacy. Wil je eerder kunnen spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? In dat geval is een transparant rolgordijn de beste keuze voor jou. Wat het ook wordt, je kiest bij Zicht uit tal van kwalitatieve merken en 400 aparte kleuren.

verduisterende rolgordijnen

Onze aanpak

Het beste resultaat, daar streven we steeds naar bij Zicht. Maatwerk en expertise horen daarbij, alsook advies op maat door onze stylisten. Als je dus nog zoekende partij bent voor rolgordijnen in Burcht, dan nodigen we je graag uit in onze belevingsruimte. Met behulp van adviseurs ter plaatse, maak je kennis met de verschillende collecties, kleuren en stoffen. Woon je niet bij ons in de buurt, maar wil je toch een offerte op maat? Dan kan je altijd een videocall inplannen. Of vraag je je af of wij naar jou kunnen komen? We zijn al onderweg!