Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Koop kwalitatieve rolgordijnen in Cargovil

Ben je op zoek naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Cargovil? Dan is Zicht het overwegen waard. Al meer dan 10 jaar mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen kopen voor grote of kleine ramen, in een onopvallende kleur of net uitgesproken. Wat je ook in gedachten hebt, bij Zicht realiseren we het voor je. We hanteren een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, waardoor je er zeker van bent dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Cargovil ophangen. Hoor je graag eerst iets meer over onze service, de materialen of plaatsing? Plan je afspraak in onze belevingsruimte

Rolgordijnen in Cargovil, helemaal op maat

Je woning in Cargovil bekleden met op maat gemaakte rolgordijnen? Zicht heeft tal van opties voor je:

Hoe je rolgordijnen in Cargovil bedienen?

Wie z’n rolgordijnen in Cargovil liever niet handmatig bedient, kan ook kiezen voor een elektrische variant. Hiervoor bieden we zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Het grootste verschil tussen de twee? Voor de bekabelde oplossing is aansluiting op jouw elektriciteitsnet vereist, waardoor soms een kleine ingreep nodig is. Liever zonder kap- en breekwerken aan de slag gaan? Dan kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

rolgordijnen living

Voor elk soort raam een rolgordijn

Vrees je dat rolgordijnen in Cargovil geen optie zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Bij Zicht hoef je er niet mee in te zitten. Rolgordijnen voor extra grote ramen vind je namelijk ook terug in ons assortiment, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. En daar stopt het niet. Want zelfs voor draai-kiepramen bieden we een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Raamdecoratie zit op die manier nooit in de weg!

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Onze rolgordijnen bestaan in drie aparte uitgaven: verduisterend, lichtdoorlatend of semitransparant. Wie een ruimte volledig lichtvrij wil maken – denk daarbij aan een slaapkamer – kiest voor een verduisterende stof. Je geniet zo van absolute privacy en ook nog eens een betere nachtrust. Ben je eerder zoekende naar een manier om te spelen met lichtinval en zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden? In dat geval is een transparant rolgordijn wat je nodig hebt. Wat het ook wordt, bij Zicht kies je uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

rolgordijnen wit

Onze aanpak

Zicht gaat voor niks minder dan het beste. Maatwerk en expertise horen daarbij, alsook advies op maat door onze stylisten. Voor jouw aankoop van rolgordijnen in Cargovil, kan je steeds eens langskomen in onze belevingsruimte. De adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de verschillende collecties, kleuren en stoffen. Woon je niet direct in onze buurt, maar wens je toch een offerte op maat? Twijfel dan niet om een videocall met ons in te plannen. Of wens je dat wij naar jou toe komen? Met veel plezier doen we dat voor jou.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?