Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Rolgordijnen in Daknam, op maat gemaakt

Ben je zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Daknam? Dan is Zicht de partner die je zoekt. Al meer dan 10 jaar mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen voor ramen klein of groot, in een opvallende kleur of net niet? Waar je ook aan denkt, bij Zicht wordt het voor je gerealiseerd. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Daknam ophangen, want wij hanteren een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen. Heb je graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of plaatsing? Kom langs in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Daknam, op maat gemaakt

Je woonst in Daknam met rolgordijnen op maat bekleden? Bij Zicht heb je de keuze uit tal van mogelijkheden:

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Onze rolgordijnen bestaan in drie aparte uitgaven: verduisterend, lichtdoorlatend of semitransparant. Als je bijvoorbeeld een ruimte compleet donker wil maken – denk daarbij aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterende stof. Op die manier geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Ben je eerder zoekende naar een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? In dat geval is een transparant rolgordijn wat je nodig hebt. Voor eender welke variant kies je bij Zicht uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

rolgordijnen semitransparant

Hoe je rolgordijnen in Daknam bedienen?

Voor zij die hun rolgordijnen in Daknam liever niet handmatig bedienen, is ook nog de elektrische variant. Zicht biedt hiervoor zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Tussen de twee bestaat een duidelijk verschil. Voor de bekabelde oplossing is aansluiting op jouw elektriciteitsnet vereist, waardoor soms een kleine ingreep nodig is. Liever kap-en breekwerken vermijden? In dat geval is er altijd nog onze niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen en deuren voorzien worden van een motor zonder accu.

Voor elk raam een rolgordijn

Vermoed je dat rolgordijnen in Daknam geen optie zijn, omdat jouw ramen een speciaal formaat of type hebben? Bij Zicht hoef je er niet mee in te zitten. Rolgordijnen voor extra grote ramen vind je namelijk ook terug in ons assortiment, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. Maar daar stopt het niet. Want ook voor draai-kiepramen bieden we een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

verduisterende rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Er wordt bij Zicht steeds naar het beste resultaat gestreefd. Wat daarbij hoort is expertise en maatwerk, alsook advies op maat door onze stylisten. Voor jouw aankoop van rolgordijnen in Daknam, kan je steeds eens langskomen in onze belevingsruimte. Dankzij de adviseurs ter plaatse, maak je kennis met de aparte collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Woon je niet meteen in de regio, maar wens je toch een offerte op maat? Weet dat je dan ook een videocall kunt inplannen met ons. Heb je liever dat wij naar jou komen? Dat doen we met plezier voor je.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?