Ben je zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Deurne? Dan is zicht de partner die je nodig hebt. Al meer dan 10 jaar zijn we experten in raamdecoratie voor iedere stijl en elk budget. Rolgordijnen kopen voor grote of kleine ramen, in een onopvallende kleur of net uitgesproken. Waar je ook aan denkt, bij Zicht wordt het voor je gerealiseerd. Aangezien we werken met een gemiddelde doorlooptijd van zo’n 42 dagen, ben je er trouwens zeker van dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Deurne hangen. Wens je eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? Plan je afspraak in onze belevingsruimte

Rolgordijnen in Deurne, op maat gemaakt

Je wil je woonst in Deurne bekleden met op maat gemaakte rolgordijnen? Bij Zicht kan je kiezen uit aparte opties:

Bedieningsmogelijkheden

Voor wie z’n rolgordijnen in Deurne liever niet handmatig bedient, is er ook nog altijd de elektrische variant. Hiervoor bieden we zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Er is een duidelijk verschil tussen de twee. Voor de bekabelde oplossing is aansluiting op jouw elektriciteitsnet vereist, waardoor soms een kleine ingreep nodig is. Liever geen kap- en breekwerken? In dat geval is een niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen voorzien worden van een motor met accu, ook nog steeds een mogelijkheid.

rolgordijnen living

Voor elk raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen in Deurne geen mogelijkheid zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Niet bij Zicht! Ook rolgordijnen voor extra grote ramen met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog, vind je terug in ons assortiment. Maar daar stopt het niet. Want ook voor draai-kiepramen hebben we de oplossing in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Je raamdecoratie zit op die manier nooit in de weg!

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Onze rolgordijnen zijn er in drie verschillende types: verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend. Als je bijvoorbeeld een ruimte compleet lichtvrij wil maken – denk daarbij aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterende stof. Op die manier geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Eerder op zoek naar een manier om te spelen met lichtinval en zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in je woonkamer? In dat geval is een transparant rolgordijn de beste keuze voor jou. Waar je ook voor gaat, bij Zicht kies je uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

verduisterende rolgordijnen

Onze aanpak

Er wordt bij Zicht steeds naar het beste resultaat gestreefd. Wat daar ook bij hoort is expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten. Als je dus nog zoekende bent naar rolgordijnen in Deurne, nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. De adviseurs ter plaatse gidsen je met veel plezier door de aparte collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Wens je een offerte op maat, maar woon je niet direct in de buurt? Weet dat je in zo’n geval ook gewoon een videocall met ons kunt inplannen. Of wil je dat wij naar jou toe komen? We doen het graag voor je.