Je bent zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Duffel? Overweeg dan zeker Zicht als partner. We zijn al meer dan 10 jaar experten in raamdecoratie voor ieder interieur en elk budget. Wil je rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een onopvallende kleur of net uitgesproken? Waar je ook aan denkt, bij Zicht realiseren we het. Met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, mag je er trouwens zeker van zijn dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Duffel ophangen. Hoor je graag eerst iets meer over onze service, de materialen of plaatsing? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Duffel, compleet op maat

Je wil je woonst in Duffel met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Bij Zicht hebben we een hele reeks opties voor je:

Bedieningsmogelijkheden

Wil je je rolgordijn in Duffel liever niet handmatig bedienen? Dan is gelukkig ook nog onze elektrische variant. Bij Zicht kies je hiervoor uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Het grootste verschil tussen de twee? Voor een bekabelde oplossing is er een aansluiting nodig op jouw elektriciteitsnet, wat soms een kleine ingreep met zich meebrengt. Heb je liever geen kap-en breekwerken? Dan staat het je vrij om te kiezen voor een niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen voorzien worden van een motor met accu.

rolgordijnen semitransparant

Voor elk raam een rolgordijn

Vrees je dat rolgordijnen in Duffel geen mogelijkheid zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Bij Zicht hoef je er niet mee in te zitten. In ons assortiment vind je namelijk ook rolgordijnen voor extra grote namen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. Maar daar stopt het niet. Want zelfs voor draai-kiepramen bieden we een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Je zit op die manier nooit verveeld met raamdecoratie die in de weg hangt!

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Van onze rolgordijnen bestaan drie aparte types: lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend. Voor een ruimte die je graag volledig donker wil maken, – denk aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterend stof. Zo geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Wil je eerder kunnen spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? Dan is een semi- of volledig transparant rolgordijn wat je nodig hebt. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, je kiest bij Zicht uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

transparante rolgordijnen

Onze aanpak

Het beste resultaat, daar streven we steeds naar bij Zicht. Wat daar ook bij hoort is expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten. Voor jouw aankoop van rolgordijnen in Duffel, kan je steeds eens langskomen in onze belevingsruimte. Onze adviseurs ter plaatse gidsen je met plezier doorheen de aparte collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Wens je een offerte op maat, maar woon je niet direct in de buurt? Je kunt in dat geval ook altijd een videocall met ons inplannen. Of heb je liever dat wij naar je toe komen? We zijn al onderweg!