Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Ontdek ons ruim assortiment rolgordijnen in Edegem

Ben je zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Edegem? Dan is zicht de partner die je nodig hebt. Al meer dan 10 jaar zijn we experten in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen voor grote of kleine ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je ook wenst, bij Zicht realiseren we het. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Edegem ophangen, want wij hanteren een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen. Wil je graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of plaatsing? Maak je afspraak in onze belevingsruimte!

Op maat gemaakte rolgordijnen in Edegem

Je wil je woonst in Edegem met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Bij Zicht heb je de keuze uit heel wat mogelijkheden:

Bedieningsmogelijkheden

Wie z’n rolgordijnen in Edegem liever niet handmatig bedient, kan ook kiezen voor een elektrische variant. Hiervoor bieden we zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Er is een duidelijk verschil tussen de twee. Bij de bekabelde oplossing is aansluiting op je elektriciteitsnet vereist, waardoor er soms een kleine ingreep nodig is. Liever zonder kap- en breekwerken aan de slag gaan? In dat geval kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen worden voorzien van een motor met accu.

rolgordijnen semitransparant

Voor elk soort raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen in Edegem geen optie zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Je hoeft er niet mee in te zitten bij zicht. Je vindt in ons assortiment namelijk ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. Maar daar stopt het niet. Zo bieden we ook voor draai-kiepramen een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Er zijn drie aparte types van onze rolgordijnen: verduisterend, semitransparant en lichtdoorlatend. Als je een bepaalde ruimte in huis graag donker maakt – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Je geniet zo niet alleen van een betere nachtrust, maar ook van absolute privacy. Eerder op zoek naar een manier om te spelen met lichtinval en zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in je woonkamer? In dat geval kies je beter voor een transparant rolgordijn. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, je kiest bij Zicht uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

verduisterende rolgordijnen

Onze aanpak

Zicht gaat voor niks minder dan het beste. Wat daar ook bij hoort is maatwerk en expertise, alsook advies op maat door onze stylisten. Als je dus nog zoekende bent naar rolgordijnen in Edegem, nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. Onze adviseurs ter plaatse gidsen je met plezier doorheen de verschillende collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Woon je niet bij ons in de buurt, maar wil je toch een offerte op maat? Weet dat je in zo’n geval ook gewoon een videocall met ons kunt inplannen. Of wil je dat wij naar jou toe komen? Dat doen we met plezier voor je.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?