Je bent zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Elversele? Dan is Zicht het overwegen waard. We zijn al meer dan 10 jaar experts in raamdecoratie voor ieder interieur en elk budget. Wil je rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook mogen zijn, bij Zicht maken we het waar. Aangezien we werken met een gemiddelde doorlooptijd van zo’n 42 dagen, ben je er trouwens zeker van dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Elversele ophangen. Hoor je graag eerst iets meer over onze service, de materialen of installatie? Maak je afspraak in onze belevingsruimte!

Op maat gemaakte rolgordijnen in Elversele

Je wil je woonst in Elversele met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Zicht heeft je tal van opties te bieden:

Bedieningsmogelijkheden

Naast handmatige bediening voor je rolgordijnen in Elversele, bieden wij ook een elektrische variant aan. Wij van Zicht bieden je hiervoor een bekabelde of niet-bekabelde oplossing aan. Het grootste verschil tussen de twee? De bekabelde oplossing vergt aansluiting op jouw elektriciteitsnet, wat soms een kleine ingreep met zich meebrengt. Heb je liever geen kap-en breekwerken? In dat geval is een niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen voorzien worden van een motor met accu, ook nog steeds een mogelijkheid.

rolgordijnen semitransparant

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Er zijn drie aparte types van onze rolgordijnen: verduisterend, semitransparant en lichtdoorlatend. Als je bijvoorbeeld een ruimte volledig donker wil maken – denk daarbij aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterende stof. Je geniet zo van absolute privacy en ook nog eens een betere nachtrust. Zoek je eerder naar een manier om te spelen met lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in je woonkamer? In dat geval kies je beter voor een transparant rolgordijn. Waar je ook voor gaat, bij Zicht kies je uit tal van kwalitatieve merken en meer dan 400 verschillende kleuren.

Voor elk raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen bij je thuis in Elversele niet mogelijk zijn, door bijvoorbeeld het type raam of formaat? Dat is geen enkel probleem voor Zicht. In ons assortiment vind je zo ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog! Maar daar stopt het niet. Want ook voor draai-kiepramen bieden we een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Je raamdecoratie zit op die manier nooit in de weg!

verduisterende rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Er wordt bij Zicht steeds naar het beste resultaat gestreefd. Wat daar ook bij hoort is expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten. Voor jouw aankoop van rolgordijnen in Elversele, kan je steeds eens langskomen in onze belevingsruimte. Dankzij de adviseurs ter plaatse, maak je kennis met de verschillende collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Wil je graag een offerte op maat, maar woon je niet direct in de buurt? Dan kan je altijd een videocall inplannen. Of vraag je je af of wij naar jou kunnen komen? Geen enkel probleem.