Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Op maat gemaakte rolgordijnen in Eppegem

Je bent zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Eppegem? Denk dat zeker eens aan Zicht als partner. Met al meer dan 10 jaar ervaring op de teller, mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen voor grote of kleine ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook mogen zijn, bij Zicht maken we het waar. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Eppegem hangen, want wij hanteren een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen. Hoor je graag eerst iets meer over onze service, de materialen of installatie? Kom langs voor een koffietje in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Eppegem, op maat gemaakt

Je wil je woonst in Eppegem bekleden met op maat gemaakte rolgordijnen? Bij Zicht hebben we een hele reeks opties voor je:

Bedieningsmogelijkheden

Voor wie z’n rolgordijnen in Eppegem liever niet handmatig bedient, is er ook nog altijd de elektrische variant. Hiervoor heb je de keuze uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Wat het grootste verschil is tussen de twee? Voor een bekabelde oplossing is er een aansluiting nodig op jouw elektriciteitsnet, wat soms een kleine ingreep met zich meebrengt. Liever geen kap- en breekwerken? In dat geval kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen worden voorzien van een motor met accu.

rolgordijnen semitransparant

Een rolgordijn voor ieder soort raam

Denk je dat rolgordijnen in Eppegem geen optie zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Niet bij Zicht! Je vindt in ons assortiment namelijk ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. Maar er is meer. Zo bieden we ook voor draai-kiepramen een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Er zijn drie verschillende types van onze rolgordijnen: verduisterend, semitransparant en lichtdoorlatend. Als je bijvoorbeeld een ruimte helemaal donker wil maken – denk daarbij aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterende stof. Je geniet zo niet alleen van een betere nachtrust, maar ook van absolute privacy. Eerder op zoek naar een manier om te spelen met lichtinval en zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in je woonkamer? In dat geval kies je beter voor een transparant rolgordijn. Wat het ook wordt, bij Zicht kies je uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

rolgordijnen wit

Onze aanpak

Er wordt bij Zicht steeds naar het beste resultaat gestreefd. Expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten horen daar ook bij. Voor jouw aankoop van rolgordijnen in Eppegem, kan je steeds eens langskomen in onze belevingsruimte. De adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de verschillende collecties, kleuren en stoffen. Woon je niet direct in onze buurt, maar wens je toch een offerte op maat? Twijfel dan niet om een videocall met ons in te plannen. Of wens je dat wij naar jou toe komen? Dat doen we met plezier voor je.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?