Je zoekt naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Erembodegem? Kom dan zeker eens langs bij Zicht. Al meer dan 10 jaar mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen voor ramen klein of groot, in een opvallende kleur of net niet? Waar je ook aan denkt, bij Zicht wordt het voor je gerealiseerd. Aangezien we werken met een gemiddelde doorlooptijd van zo’n 42 dagen, ben je er trouwens zeker van dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Erembodegem ophangen. Graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Erembodegem, helemaal op maat

Je wil je woonst in Erembodegem met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Bij Zicht hebben we tal van opties voor je:

Voor elk soort raam een rolgordijn

Vrees je dat rolgordijnen bij jou in Erembodegem geen mogelijkheid zijn, door bijvoorbeeld het formaat of type raam? Voor Zicht is dat geen enkel probleem. Ons assortiment bevat zo ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog! Maar dat is niet alles. Ook voor draai-kiepramen bieden we zo een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

rolgordijnen semitransparant

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Erembodegem

Wil je je rolgordijn in Erembodegem liever niet handmatig bedienen? Dan is gelukkig ook nog onze elektrische variant. Wij van Zicht bieden je hiervoor een bekabelde of niet-bekabelde oplossing aan. Wat het grootste verschil is tussen de twee? Een bekabelde oplossing heeft een aansluiting op het elektriciteitsnet nodig. Hiervoor is soms een kleine ingreep vereist. Wil je kap- en breekwerken liever vermijden? In dat geval is er altijd nog onze niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen en deuren voorzien worden van een motor zonder accu.

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Van onze rolgordijnen bestaan drie verschillende types: lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend. Is er een ruimte die je helemaal lichtvrij wil maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Je geniet zo van absolute privacy en ook nog eens een betere nachtrust. Wil je eerder kunnen spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? Een transparant rolgordijn is in dat geval wat je nodig hebt. Voor eender welke variant kies je bij Zicht uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

transparante rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Bij Zicht gaan we voor niks minder dan het beste. Wat daar ook bij hoort is expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten. Wie dus op zoek is naar rolgordijnen in Erembodegem, nodigen we graag eerst uit in onze belevingsruimte. Met veel plezier gidsen onze adviseurs ter plaatse je doorheen de aparte collecties, kleuren en stoffen die we voor jou in de aanbieding hebben. Woon je niet direct in onze buurt, maar wens je toch een offerte op maat? Weet dat je in zo’n geval ook gewoon een videocall met ons kunt inplannen. Of heb je liever dat wij jou een bezoekje brengen? We zijn al onderweg!