Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Ontdek ons ruim assortiment rolgordijnen in Erondegem

Je zoekt naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Erondegem? Overweeg Zicht dan zeker als partner. We zijn al meer dan 10 jaar experts in raamdecoratie voor ieder interieur en elk budget. Rolgordijnen voor grote of kleine ramen, in een opvallende kleur of net niet? Waar je ook aan denkt, bij Zicht wordt het voor je gerealiseerd. Aangezien we werken met een gemiddelde doorlooptijd van zo’n 42 dagen, ben je er trouwens zeker van dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Erondegem hangen. Wil je graag eerst iets meer horen over onze service, de materialen of installatie? Kom langs in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Erondegem, op maat gemaakt

Je woonst in Erondegem met rolgordijnen op maat bekleden? Bij Zicht hebben we tal van opties voor je:

Voor elk raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen bij je thuis in Erondegem niet mogelijk zijn, door bijvoorbeeld het type raam of formaat? Voor Zicht is dat geen enkel probleem. Rolgordijnen voor extra grote ramen vind je namelijk ook terug in ons assortiment, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. En daar stopt het niet. Want zelfs voor draai-kiepramen bieden we een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

rolgordijnen living

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Er bestaan drie aparte types van onze rolgordijnen: verduisterend, semitransparant en lichtdoorlatend. Wie een ruimte volledig lichtvrij wil maken – denk daarbij aan een slaapkamer – kiest voor een verduisterende stof. Zo geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook een betere nachtrust. Ben je eerder op zoek naar een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? In dat geval is een transparant rolgordijn wat je nodig hebt. Waar je ook voor gaat, bij Zicht kies je uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

Hoe je rolgordijnen in Erondegem bedienen?

Bedien je je rolgordijnen in Erondegem liever niet handmatig, dan kan je ook altijd kiezen voor een elektrische variant. Bij Zicht kies je hiervoor uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Het grootste verschil tussen de twee? Bij de bekabelde oplossing is aansluiting op je elektriciteitsnet vereist, waardoor er soms een kleine ingreep nodig is. Geen zin in kap-en breekwerk? In dat geval is een niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen voorzien worden van een motor met accu, ook nog steeds een mogelijkheid.

verduisterende rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Bij Zicht gaan we voor niks minder dan het beste. Wat daar ook bij hoort is maatwerk en expertise, alsook advies op maat door onze stylisten. Ben je dus op zoek naar rolgordijnen in Erondegem, kom dan zeker eens langs in onze belevingsruimte. Met veel plezier gidsen onze adviseurs ter plaatse je doorheen de aparte collecties, kleuren en stoffen die we voor jou in de aanbieding hebben. Wil je graag een offerte op maat, maar woon je niet direct in de buurt? Weet dat je in zo’n geval ook gewoon een videocall met ons kunt inplannen. Of wens je dat wij naar jou toe komen? We zijn al onderweg!

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?