Je bent zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Erpe? Kom dan zeker eens langs bij Zicht. Al meer dan 10 jaar zijn we experts in raamdecoratie voor iedere stijl en elk budget. Rolgordijnen voor ramen klein of groot, in een opvallende kleur of net niet? Wat je ook wenst, bij Zicht realiseren we het. We werken trouwens met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, waardoor je er zeker van bent dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Erpe ophangen. Wil je graag eerst iets meer horen over onze service, de materialen of installatie? Plan een sessie in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Erpe, helemaal op maat

Je woning in Erpe bekleden met op maat gemaakte rolgordijnen? Zicht heeft tal van mogelijkheden voor je:

Bedieningsmogelijkheden

Wil je je rolgordijn in Erpe liever niet handmatig bedienen? Dan is gelukkig ook nog onze elektrische variant. Je kiest hiervoor bij Zicht uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Tussen de twee bestaat een duidelijk verschil. Voor de bekabelde oplossing is er aansluiting op je elektriciteitsnet nodig. Daarvoor is soms een kleine ingreep vereist. Liever kap-en breekwerken vermijden? In dat geval kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen worden voorzien van een motor met accu.

rolgordijnen semitransparant

Voor elk soort raam een rolgordijn

Vrees je dat rolgordijnen bij jou in Erpe geen optie zijn, door bijvoorbeeld het formaat of type raam? Voor Zicht is dat geen enkel probleem. Ook rolgordijnen voor extra grote ramen met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog, vind je terug in ons assortiment. En er is meer. Zo bieden we ook voor draai-kiepramen een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier hoef je nooit in te zitten met raamdecoratie die in de weg hangt.

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Van onze rolgordijnen bestaan drie verschillende types: lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend. Voor een ruimte die je graag compleet lichtvrij wil maken, – denk aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterend stof. Je geniet zo niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Wil je eerder kunnen spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? Dan is een semi- of volledig transparant rolgordijn wat je nodig hebt. Waar je ook voor gaat, bij Zicht kies je uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

verduisterende rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Het beste resultaat, daar streven we steeds naar bij Zicht. Daar horen expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten ook bij. Ben je dus nog zoekende naar rolgordijnen in Erpe, dan nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. Adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de verschillende collecties, kleuren en stoffen. Woon je niet meteen in de regio, maar wens je toch een offerte op maat? Weet dat je in zo’n geval ook altijd kunt opteren voor een videocall. Of vraag je je af of wij naar jou kunnen komen? Geen enkel probleem.