Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Ben je op zoek naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Erps-Kwerps? Dan is Zicht het overwegen waard. We zijn al meer dan 10 jaar experten in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Wil je rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een onopvallende kleur of net uitgesproken? Waar je ook aan denkt, bij Zicht wordt het voor je gerealiseerd. Aangezien we werken met een gemiddelde doorlooptijd van zo’n 42 dagen, ben je er trouwens zeker van dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Erps-Kwerps ophangen. Wens je eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? Maak je afspraak in onze belevingsruimte!

Op maat gemaakte rolgordijnen in Erps-Kwerps

Je woonst in Erps-Kwerps met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Zicht heeft tal van mogelijkheden voor je:

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Erps-Kwerps

Naast handmatige bediening voor je rolgordijnen in Erps-Kwerps, bieden wij ook een elektrische variant aan. Je kiest hiervoor bij Zicht uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Tussen de twee bestaat een duidelijk verschil. Voor de bekabelde oplossing is aansluiting op jouw elektriciteitsnet vereist, waardoor soms een kleine ingreep nodig is. Liever geen kap- en breekwerken? In dat geval is er altijd nog onze niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen en deuren voorzien worden van een motor zonder accu.

rolgordijnen gordijnen

Een rolgordijn voor ieder soort raam

Vrees je dat rolgordijnen bij jou in Erps-Kwerps geen optie zijn, door bijvoorbeeld het formaat of type raam? Je hoeft er niet mee in te zitten bij zicht. In ons assortiment vind je zo ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog! Maar daar stopt het niet. Zo bieden we bijvoorbeeld ook een oplossing aan voor draai-kiepramen in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Je zit op die manier nooit verveeld met raamdecoratie die in de weg hangt!

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Er zijn drie verschillende varianten van onze rolgordijnen: verduisterend, semitransparant en lichtdoorlatend. Als je ruimtes in huis hebt die je helemaal donker wenst te maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Je geniet zo van absolute privacy en ook nog eens een betere nachtrust. Ben je eerder zoekende naar een manier om te spelen met lichtinval en zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden? In dat geval is een transparant rolgordijn wat je nodig hebt. Wat het ook wordt, bij Zicht kies je uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

rolgordijnen wit

Onze aanpak

Er wordt bij Zicht steeds naar het beste resultaat gestreefd. Wat daar ook bij hoort is expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten. Voor jouw aankoop van rolgordijnen in Erps-Kwerps, kan je steeds eens langskomen in onze belevingsruimte. Met behulp van adviseurs ter plaatse, maak je kennis met de aparte collecties, kleuren en stoffen. Wens je een offerte op maat, maar woon je niet meteen dichtbij? Twijfel dan niet om een videocall met ons in te plannen. Of wens je dat wij naar jou toe komen? Met veel plezier doen we dat voor jou.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?