Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Zoek je naar kwalitatieve en op maat gemaakte rolgordijnen in Everberg? Denk dat zeker eens aan Zicht als partner. We zijn al meer dan 10 jaar experten in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen voor grote of kleine ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je ook wenst, bij Zicht realiseren we het. Met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, mag je er trouwens zeker van zijn dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Everberg hangen. Wens je eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? Kom langs in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Everberg, op maat gemaakt

Je wil je woonst in Everberg met rolgordijnen bekleden? Zicht heeft je tal van opties te bieden:

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Everberg

Voor wie z’n rolgordijnen in Everberg liever niet handmatig bedient, is er ook nog altijd de elektrische variant. Zicht biedt hiervoor zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Tussen de twee bestaat een duidelijk verschil. Voor de bekabelde oplossing is aansluiting op jouw elektriciteitsnet vereist, waardoor soms een kleine ingreep nodig is. Liever geen kap- en breekwerken? Dan staat het je vrij om te kiezen voor een niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen voorzien worden van een motor met accu.

rolgordijnen gordijnen

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Onze rolgordijnen zijn er in drie verschillende varianten: verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend. Als je bijvoorbeeld een ruimte helemaal lichtvrij wil maken – denk daarbij aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterende stof. Je geniet zo niet alleen van een betere nachtrust, maar ook van absolute privacy. Zoek je eerder naar een manier om te spelen met lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in je woonkamer? Dan kies je beter voor een transparant rolgordijn. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, je kiest bij Zicht uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

Voor elk soort raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen in Everberg niet mogelijk zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat. Voor Zicht is dat geen enkel probleem. Je vindt in ons assortiment namelijk ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. En er is meer. Want zelfs voor draai-kiepramen bieden we een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Raamdecoratie zit op die manier nooit in de weg!

verduisterende rolgordijnen

Onze aanpak

Bij Zicht streven we steeds naar het beste resultaat. Wat daarbij hoort is expertise en maatwerk, alsook advies op maat door onze stylisten. Ben je dus op zoek naar rolgordijnen in Everberg, kom dan zeker eens langs in onze belevingsruimte. Onze adviseurs ter plaatse gidsen je met plezier doorheen de aparte collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Wil je graag een offerte op maat, maar woon je niet direct in de buurt? Weet dat je in zo’n geval ook altijd kunt opteren voor een videocall. Of wil je dat wij naar jou toe komen? We zijn al onderweg!

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?