Ben je zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Gestel? Overweeg dan zeker Zicht als partner. Met al meer dan 10 jaar ervaring op de teller, mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een onopvallende kleur of net uitgesproken? Wat je wensen ook zijn, bij Zicht maken we het waar. Met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, ben je er trouwens zeker van dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Gestel ophangen. Heb je graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? Maak je afspraak in onze belevingsruimte!

Op maat gemaakte rolgordijnen in Gestel

Je wil je woonst in Gestel met rolgordijnen bekleden? Bij Zicht heb je de keuze uit tal van mogelijkheden:

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Gestel

Naast handmatige bediening voor je rolgordijnen in Gestel, bieden wij ook een elektrische variant aan. Hiervoor heb je de keuze uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Wat het grootste verschil is tussen de twee? Bij de bekabelde oplossing is aansluiting op je elektriciteitsnet vereist, waardoor er soms een kleine ingreep nodig is. Liever kap-en breekwerken vermijden? Dan staat het je vrij om te kiezen voor een niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen voorzien worden van een motor met accu.

rolgordijnen living

Voor elk raam een rolgordijn

Vermoed je dat rolgordijnen in Gestel geen optie zijn, omdat jouw ramen een speciaal formaat of type hebben? Je hoeft je er geen zorgen om te maken bij Zicht. Je vindt in ons assortiment namelijk ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. Maar daar stopt het niet. Zo bieden we bijvoorbeeld ook een oplossing aan voor draai-kiepramen in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Je raamdecoratie zit op die manier nooit in de weg!

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Van onze rolgordijnen bestaan drie verschillende types: lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend. Wil je een bepaalde ruimte in huis donker maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterend stof. Zo geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook een betere nachtrust. Ben je eerder op zoek naar een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? In dat geval is een transparant rolgordijn de beste keuze voor jou. Wat het ook wordt, je kiest bij Zicht uit tal van kwalitatieve merken en 400 verschillende kleuren.

verduisterende rolgordijnen

Onze aanpak

Bij Zicht streven we steeds naar het beste resultaat. Expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten horen daar ook bij. Als je dus nog zoekende bent naar rolgordijnen in Gestel, nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. Met behulp van adviseurs ter plaatse, maak je kennis met de verschillende collecties, kleuren en stoffen. Wens je een offerte op maat, maar woon je niet meteen dichtbij? Twijfel dan niet om een videocall met ons in te plannen. Of wil je dat wij naar jou toe komen? Voor ons geen enkel probleem.