Zoek je naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Grimbergen? Dan is zicht de partner die je nodig hebt. Al meer dan 10 jaar mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een onopvallende kleur of net uitgesproken? Wat je ook wenst, bij Zicht realiseren we het. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Grimbergen hangen, aangezien we een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen hanteren. Wens je graag eerst iets meer te horen over onze service, de materialen of installatie? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Grimbergen, op maat gemaakt

Je woonst in Grimbergen bekleden met rolgordijnen op maat? Bij Zicht hebben we tal van opties voor je:

Voor elk raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen bij jou in Grimbergen niet mogelijk zijn, omdat je een speciaal type of formaat van raam hebt? Voor Zicht is dat geen enkel probleem. Ons assortiment bevat zo ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog! En daar stopt het niet. Want zelfs voor draai-kiepramen hebben wij een oplossing! We plaatsen een cassette op het raam en gaan zo het probleem uit te weg. Met raamdecoratie die in de weg hangt, hoef je zo nooit in te zitten.

rolgordijnen living

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Onze rolgordijnen vind je in drie verschillende uitgaven: lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend Als je ruimtes in huis hebt die je compleet donker wenst te maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Zo geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Zoek je eerder naar een manier om te spelen met lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in je woonkamer? In dat geval kies je beter voor een transparant rolgordijn. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, je kiest bij Zicht uit tal van kwalitatieve merken en meer dan 400 kleuren.

Bedieningsmogelijkheden

Wie z’n rolgordijnen in Grimbergen liever niet handmatig bedient, kan ook kiezen voor een elektrische variant. Hiervoor heb je de keuze uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Er is een duidelijk verschil tussen de twee. Voor een bekabelde oplossing is er een aansluiting nodig op jouw elektriciteitsnet, wat soms een kleine ingreep met zich meebrengt. Heb je liever geen kap-en breekwerken? Dan is er nog altijd onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

transparante rolgordijnen

Onze aanpak

Er wordt bij Zicht steeds naar het beste resultaat gestreefd. Daar horen expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten ook bij. Voor jouw aankoop van rolgordijnen in Grimbergen, kan je steeds eens langskomen in onze belevingsruimte. Onze adviseurs ter plaatse gidsen je met plezier doorheen de aparte collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Ben je niet meteen woonachtig in de buurt, maar wil je graag een offerte op maat? Je kunt in dat geval ook altijd een videocall met ons inplannen. Of heb je liever dat wij jou een bezoekje brengen? We doen het graag voor je.