Je bent zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Haacht? Denk dat zeker eens aan Zicht als partner. Al meer dan 10 jaar zijn we experten in raamdecoratie voor iedere stijl en elk budget. Rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je ook wenst, bij Zicht realiseren we het. We werken trouwens met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, waardoor je er zeker van bent dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Haacht hangen. Graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? Kom langs in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Haacht, helemaal op maat

Je woonst in Haacht bekleden met rolgordijnen op maat? Zicht heeft je tal van mogelijkheden te bieden:

Voor elk raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen bij je thuis in Haacht niet mogelijk zijn, door bijvoorbeeld het type raam of formaat? Niet bij Zicht! In ons assortiment vind je zo ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog! En dat is niet alles. Want zelfs voor draai-kiepramen hebben wij een oplossing! We plaatsen een cassette op het raam en gaan zo het probleem uit te weg. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

rolgordijnen semitransparant

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Onze rolgordijnen zijn er in drie aparte varianten: semitransparant, lichtdoorlatend of verduisterend. Wie een ruimte volledig lichtvrij wil maken – denk daarbij aan een slaapkamer – kiest voor een verduisterende stof. Op die manier geniet je niet alleen van een betere nachtrust, maar ook absolute privacy. Ben je eerder op zoek naar een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? In dat geval kies je beter voor een transparant rolgordijn. Wat het ook wordt, je kiest bij Zicht uit tal van kwalitatieve merken en 400 aparte kleuren.

Bedieningsmogelijkheden

Bedien je je rolgordijnen in Haacht liever niet handmatig, dan kan je ook altijd kiezen voor een elektrische variant. Hiervoor heb je de keuze uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Waar het verschil tussen de twee zich precies situeert? Voor de bekabelde oplossing is er aansluiting op je elektriciteitsnet nodig. Daarvoor is soms een kleine ingreep vereist. Wil je liever geen kap-en breekwerken doorvoeren? Dan kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

rolgordijnen wit

De aanpak van Zicht

Bij Zicht streven we steeds naar het beste resultaat. Expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten horen daar ook bij. Voor jouw aankoop van rolgordijnen in Haacht, kan je steeds eens langskomen in onze belevingsruimte. De adviseurs ter plaatse gidsen je met veel plezier door de verschillende collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Woon je niet bij ons in de buurt, maar wil je toch een offerte op maat? Dan kan je altijd een videocall inplannen. Of wil je dat wij naar jou toe komen? Met veel plezier doen we dat voor jou.