Ben je op zoek naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Haasdonk? Kom dan zeker eens langs bij Zicht. Al meer dan 10 jaar mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen voor grote of kleine ramen, in een opvallende kleur of net niet? Waar je ook aan denkt, bij Zicht wordt het voor je gerealiseerd. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Haasdonk hangen, aangezien we een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen hanteren. Hoor je graag eerst iets meer over onze service, de materialen of plaatsing? Kom langs in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Haasdonk, op maat gemaakt

Je wil je woonst in Haasdonk met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Bij Zicht hebben we een hele reeks mogelijkheden voor je:

Voor elk raam een rolgordijn

Vermoed je dat rolgordijnen in Haasdonk geen mogelijkheid zijn, omdat jouw ramen een speciaal formaat of type hebben? Dat is geen enkel probleem voor Zicht. In ons assortiment vind je namelijk ook rolgordijnen voor extra grote namen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. Maar er is meer. Want ook voor draai-kiepramen bieden we een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Je raamdecoratie zit op die manier nooit in de weg!

rolgordijnen gordijnen

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Onze rolgordijnen zijn er in drie aparte varianten: semitransparant, lichtdoorlatend of verduisterend. Wie een ruimte compleet donker wil maken – denk daarbij aan een slaapkamer – kiest voor een verduisterende stof. Je geniet zo niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Ben je eerder op zoek naar een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? Dan is een semi- of helemaal transparant rolgordijn wat je nodig hebt. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, je kiest bij Zicht uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

Bedieningsmogelijkheden

Bedien je je rolgordijnen in Haasdonk liever niet handmatig? Dan is er gelukkig ook nog onze elektrische variant. Hiervoor bieden we zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Waar het verschil tussen de twee zich precies situeert? Voor de bekabelde oplossing is aansluiting op jouw elektriciteitsnet vereist, waardoor soms een kleine ingreep nodig is. Geen zin in kap-en breekwerk? Dan kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

verduisterende rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Zicht gaat voor niks minder dan het beste. Wat daar ook bij hoort is expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten. Ben je dus nog zoekende naar rolgordijnen in Haasdonk, dan nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. Dankzij de adviseurs ter plaatse, maak je kennis met de aparte collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Woon je niet direct in onze buurt, maar wens je toch een offerte op maat? Weet dat je in zo’n geval ook altijd kunt opteren voor een videocall. Of wil je dat wij naar jou toe komen? Met veel plezier doen we dat voor jou.