Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Koop kwalitatieve rolgordijnen in Hallaar

Je bent op zoek naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Hallaar? Dan is Zicht de partner die je zoekt. Al meer dan 10 jaar mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Waar je ook aan denkt, bij Zicht wordt het voor je gerealiseerd. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Hallaar ophangen, aangezien we een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen hanteren. Heb je graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? Maak je afspraak in onze belevingsruimte!

Op maat gemaakte rolgordijnen in Hallaar

Je woonst in Hallaar bekleden met rolgordijnen op maat? Zicht heeft tal van mogelijkheden voor je:

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Van onze rolgordijnen bestaan drie aparte types: lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend. Voor een ruimte die je graag compleet donker wil maken, – denk aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterend stof. Je geniet zo niet alleen van een betere nachtrust, maar ook van absolute privacy. Ben je eerder zoekende naar een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? Een transparant rolgordijn is in dat geval wat je nodig hebt. Wat het ook wordt, je kiest bij Zicht uit tal van kwalitatieve merken en 400 verschillende kleuren.

rolgordijnen semitransparant

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Hallaar

Voor zij die hun rolgordijnen in Hallaar liever niet handmatig bedienen, is ook nog de elektrische variant. Hiervoor bieden we zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Tussen de twee bestaat een duidelijk verschil. Voor de bekabelde oplossing is aansluiting op jouw elektriciteitsnet vereist, waardoor soms een kleine ingreep nodig is. Geen zin in kap-en breekwerk? Dan kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

Voor elk raam een rolgordijn

Vrees je dat rolgordijnen in Hallaar geen mogelijkheid zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Dat is geen enkel probleem voor Zicht. In ons assortiment vind je zo ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog! En er is meer. Want ook voor draai-kiepramen hebben we de oplossing in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Raamdecoratie zit op die manier nooit in de weg!

rolgordijnen wit

Onze aanpak

Er wordt bij Zicht steeds naar het beste resultaat gestreefd. Wat daarbij hoort is expertise en maatwerk, alsook advies op maat door onze stylisten. Ben je dus op zoek naar rolgordijnen in Hallaar, kom dan zeker eens langs in onze belevingsruimte. Met behulp van adviseurs ter plaatse, maak je kennis met de verschillende collecties, kleuren en stoffen. Ben je niet meteen woonachtig in de buurt, maar wil je graag een offerte op maat? Je kunt in dat geval ook altijd een videocall met ons inplannen. Of vraag je je af of wij naar jou kunnen komen? We doen het graag voor je.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?