Zoek je naar kwalitatieve en op maat gemaakte rolgordijnen in Herdersem? Dan is Zicht de partner die je zoekt. We zijn al meer dan 10 jaar experts in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen voor ramen klein of groot, in een opvallende kleur of net niet? Wat je ook wenst, bij Zicht realiseren we het. Met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, ben je er trouwens zeker van dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Herdersem hangen. Heb je graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? Kom langs voor een koffietje in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Herdersem, helemaal op maat

Je wil je woonst in Herdersem bekleden met op maat gemaakte rolgordijnen? Bij Zicht hebben we een hele reeks opties voor je:

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Onze rolgordijnen vind je in drie aparte uitgaven: lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend Voor een ruimte die je graag volledig lichtvrij wil maken, – denk aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterend stof. Je geniet zo niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Ben je eerder zoekende naar een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? In dat geval is een transparant rolgordijn de beste keuze voor jou. Voor eender welke variant kies je bij Zicht uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

rolgordijnen gordijnen

Voor elk soort raam een rolgordijn

Vrees je dat rolgordijnen in Herdersem geen optie zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Bij Zicht hoef je er niet mee in te zitten. In ons assortiment vind je zo ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog! Maar dat is niet alles. Ook voor draai-kiepramen bieden we zo een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Je zit op die manier nooit verveeld met raamdecoratie die in de weg hangt!

Bedieningsmogelijkheden

Wil je je rolgordijn in Herdersem liever niet handmatig bedienen? Dan is gelukkig ook nog onze elektrische variant. Bij Zicht kies je hiervoor uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Wat het grootste verschil is tussen de twee? Voor een bekabelde oplossing is er een aansluiting nodig op jouw elektriciteitsnet, wat soms een kleine ingreep met zich meebrengt. Liever geen kap- en breekwerken? In dat geval is een niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen voorzien worden van een motor met accu, ook nog steeds een mogelijkheid.

transparante rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Er wordt bij Zicht steeds naar het beste resultaat gestreefd. Wat daar ook bij hoort is expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten. Voor jouw aankoop van rolgordijnen in Herdersem, kan je steeds eens langskomen in onze belevingsruimte. De adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de verschillende collecties, kleuren en stoffen. Woon je niet direct in onze buurt, maar wens je toch een offerte op maat? Weet dat je in zo’n geval ook gewoon een videocall met ons kunt inplannen. Of wil je dat wij naar jou toe komen? Voor ons geen enkel probleem.