Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Zoek je naar kwalitatieve en op maat gemaakte rolgordijnen in Herdersem? Kom dan zeker eens langs bij Zicht. Al meer dan 10 jaar mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor ieder interieur en elk budget. Wil je rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Waar je ook aan denkt, bij Zicht realiseren we het. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Herdersem hangen, aangezien we een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen hanteren. Heb je graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of plaatsing? Plan je afspraak in onze belevingsruimte

Rolgordijnen in Herdersem, compleet op maat

Je woonst in Herdersem bekleden met rolgordijnen op maat? Bij Zicht heb je de keuze uit tal van mogelijkheden:

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Herdersem

Voor zij die hun rolgordijnen in Herdersem liever niet handmatig bedienen, is ook nog de elektrische variant. Wij van Zicht bieden je hiervoor een bekabelde of niet-bekabelde oplossing aan. Er is een duidelijk verschil tussen de twee. De bekabelde oplossing vergt aansluiting op jouw elektriciteitsnet, wat soms een kleine ingreep met zich meebrengt. Liever kap-en breekwerken vermijden? In dat geval kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen worden voorzien van een motor met accu.

rolgordijnen semitransparant

Voor elk raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen bij je thuis in Herdersem niet mogelijk zijn, door bijvoorbeeld het type raam of formaat? Niet bij Zicht! In ons assortiment zitten ook rolgordijnen voor extra grote ramen, waarvan de afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog zijn. En er is meer. Zo bieden we bijvoorbeeld ook een oplossing aan voor draai-kiepramen in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Onze rolgordijnen bestaan in drie aparte uitgaven: verduisterend, lichtdoorlatend of semitransparant. Wie een ruimte helemaal donker wil maken – denk daarbij aan een slaapkamer – kiest voor een verduisterende stof. Je geniet zo niet alleen van een betere nachtrust, maar ook van absolute privacy. Ben je eerder op zoek naar een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? Een transparant rolgordijn is in dat geval wat je nodig hebt. Waar je ook voor gaat, bij Zicht kies je uit tal van kwalitatieve merken en meer dan 400 aparte kleuren.

rolgordijnen wit

Onze aanpak

Bij Zicht streven we steeds naar het beste resultaat. Wat daar ook bij hoort is maatwerk en expertise, alsook advies op maat door onze stylisten. Ben je dus op zoek naar rolgordijnen in Herdersem, kom dan zeker eens langs in onze belevingsruimte. Onze adviseurs ter plaatse gidsen je met plezier doorheen de verschillende collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Ben je niet meteen woonachtig in de buurt, maar wil je graag een offerte op maat? Dan kan je ook een videocall met ons inplannen. Of heb je liever dat wij jou een bezoekje brengen? Met veel plezier doen we dat voor jou.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?