Je bent zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Hever? Overweeg Zicht dan zeker als partner. Al meer dan 10 jaar zijn we experts in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen voor ramen klein of groot, in een opvallende kleur of net niet? Waar je ook aan denkt, bij Zicht realiseren we het. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Hever ophangen, want wij hanteren een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen. Wens je graag eerst iets meer te horen over onze service, de materialen of plaatsing? Kom langs in onze belevingsruimte!

Op maat gemaakte rolgordijnen in Hever

Je woonst in Hever bekleden met rolgordijnen op maat? Zicht heeft tal van opties voor je:

Voor elk soort raam een rolgordijn

Vermoed je dat rolgordijnen in Hever geen mogelijkheid zijn, omdat jouw ramen een speciaal formaat of type hebben? Voor Zicht is dat geen enkel probleem. Ook rolgordijnen voor extra grote ramen met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog, vind je terug in ons assortiment. En er is meer. Ook voor draai-kiepramen bieden we zo een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Met raamdecoratie die in de weg hangt, hoef je zo nooit in te zitten.

rolgordijnen living

Bedieningsmogelijkheden

Naast handmatige bediening voor je rolgordijnen in Hever, bieden wij ook een elektrische variant aan. Bij Zicht kies je hiervoor uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Er is een duidelijk verschil tussen de twee. Bij de bekabelde oplossing is aansluiting op je elektriciteitsnet vereist, waardoor er soms een kleine ingreep nodig is. Liever geen kap- en breekwerken? Dan is er nog altijd onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Onze rolgordijnen bestaan in drie verschillende uitgaven: verduisterend, lichtdoorlatend of semitransparant. Als je bijvoorbeeld een ruimte compleet lichtvrij wil maken – denk daarbij aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterende stof. Op die manier geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Ben je eerder zoekende naar een manier om te spelen met lichtinval en zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden? In dat geval is de beste keuze voor jou een transparant rolgordijn. Wat het ook wordt, je kiest bij Zicht uit tal van kwalitatieve merken en 400 verschillende kleuren.

verduisterende rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Er wordt bij Zicht steeds naar het beste resultaat gestreefd. Wat daar ook bij hoort is maatwerk en expertise, alsook advies op maat door onze stylisten. Voor jouw aankoop van rolgordijnen in Hever, kan je steeds eens langskomen in onze belevingsruimte. De adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de aparte collecties, kleuren en stoffen. Wens je een offerte op maat, maar woon je niet direct in de buurt? Twijfel dan niet om een videocall met ons in te plannen. Of wens je dat wij naar jou komen? Geen enkel probleem.