Zoek je naar kwalitatieve en op maat gemaakte rolgordijnen in Heverlee? Overweeg Zicht dan zeker als partner. We zijn al meer dan 10 jaar experten in raamdecoratie voor ieder interieur en elk budget. Rolgordijnen voor grote of kleine ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook mogen zijn, bij Zicht maken we het waar. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Heverlee hangen, want wij hanteren een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen. Graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of plaatsing? Maak je afspraak in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Heverlee, op maat gemaakt

Je wil je woonst in Heverlee bekleden met op maat gemaakte rolgordijnen? Bij Zicht hebben we een hele reeks opties voor je:

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Er bestaan drie verschillende types van onze rolgordijnen: verduisterend, semitransparant en lichtdoorlatend. Als je een bepaalde ruimte in huis graag donker maakt – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Zo geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Wil je eerder kunnen spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? Dan kies je beter voor een transparant rolgordijn. Wat het ook wordt, je kiest bij Zicht uit tal van kwalitatieve merken en 400 verschillende kleuren.

rolgordijnen living

Voor elk raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen in Heverlee geen optie zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Voor Zicht is dat geen enkel probleem. In ons assortiment vind je namelijk ook rolgordijnen voor extra grote namen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. Maar dat is niet alles. Ook voor draai-kiepramen bieden we zo een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Met raamdecoratie die in de weg hangt, hoef je zo nooit in te zitten.

Hoe je rolgordijnen in Heverlee bedienen?

Naast handmatige bediening voor je rolgordijnen in Heverlee, bieden wij ook een elektrische variant aan. Daarvoor biedt Zicht zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Er is een duidelijk verschil tussen de twee. De bekabelde oplossing vergt aansluiting op jouw elektriciteitsnet, wat soms een kleine ingreep met zich meebrengt. Liever kap-en breekwerken vermijden? In dat geval is een niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen voorzien worden van een motor met accu, ook nog steeds een mogelijkheid.

verduisterende rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Bij Zicht gaan we voor niks minder dan het beste. Wat daar ook bij hoort is expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten. Ben je dus nog zoekende naar rolgordijnen in Heverlee, dan nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. Met veel plezier gidsen onze adviseurs ter plaatse je doorheen de aparte collecties, kleuren en stoffen die we voor jou in de aanbieding hebben. Woon je niet meteen in de regio, maar wens je toch een offerte op maat? Weet dat je in zo’n geval ook altijd kunt opteren voor een videocall. Of heb je liever dat wij jou een bezoekje brengen? We doen het graag voor je.