Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Op maat gemaakte rolgordijnen in Hoboken

Ben je zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Hoboken? Dan is Zicht het overwegen waard. We zijn al meer dan 10 jaar experten in raamdecoratie voor ieder interieur en elk budget. Wil je rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een onopvallende kleur of net uitgesproken? Wat je wensen ook mogen zijn, bij Zicht maken we het waar. We hanteren een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, waardoor je er zeker van bent dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Hoboken hangen. Wil je graag eerst iets meer horen over onze service, de materialen of plaatsing? Kom langs voor een koffietje in onze belevingsruimte!

Op maat gemaakte rolgordijnen in Hoboken

Je wil je woonst in Hoboken met rolgordijnen bekleden? Zicht heeft tal van opties voor je:

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Er bestaan drie aparte types van onze rolgordijnen: verduisterend, semitransparant en lichtdoorlatend. Wil je een bepaalde ruimte in huis lichtvrij maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterend stof. Je geniet zo niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Eerder op zoek naar een manier om te spelen met lichtinval en zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in je woonkamer? In dat geval kies je beter voor een transparant rolgordijn. Wat het ook wordt, je kiest bij Zicht uit tal van kwalitatieve merken en 400 aparte kleuren.

rolgordijnen gordijnen

Bedieningsmogelijkheden

Voor zij die hun rolgordijnen in Hoboken liever niet handmatig bedienen, is ook nog de elektrische variant. Wij van Zicht bieden je hiervoor een bekabelde of niet-bekabelde oplossing aan. Tussen de twee bestaat een duidelijk verschil. Voor de bekabelde oplossing is er aansluiting op je elektriciteitsnet nodig. Daarvoor is soms een kleine ingreep vereist. Wil je liever geen kap-en breekwerken doorvoeren? In dat geval is er altijd nog onze niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen en deuren voorzien worden van een motor zonder accu.

Een rolgordijn voor ieder soort raam

Denk je dat rolgordijnen bij jou in Hoboken niet mogelijk zijn, omdat je een speciaal type of formaat van raam hebt? Je hoeft er niet mee in te zitten bij zicht. Ons assortiment bevat zo ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog! Maar dat is niet alles. Zo bieden we ook voor draai-kiepramen een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

verduisterende rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Er wordt bij Zicht steeds naar het beste resultaat gestreefd. Maatwerk en expertise horen daarbij, alsook advies op maat door onze stylisten. Ben je dus nog zoekende naar rolgordijnen in Hoboken, dan nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. De adviseurs ter plaatse gidsen je met veel plezier door de aparte collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Wens je een offerte op maat, maar woon je niet direct in de buurt? Weet dat je in zo’n geval ook altijd kunt opteren voor een videocall. Of wil je dat wij naar jou toe komen? We zijn al onderweg!

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?