Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Je bent zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Hofstade? Dan is zicht de partner die je nodig hebt. Al meer dan 10 jaar zijn we experten in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook mogen zijn, bij Zicht maken we het waar. Met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, ben je er trouwens zeker van dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Hofstade ophangen. Graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? Plan je afspraak in onze belevingsruimte

Rolgordijnen in Hofstade, op maat gemaakt

Je wil je woonst in Hofstade bekleden met op maat gemaakte rolgordijnen? Bij Zicht heb je de keuze uit heel wat mogelijkheden:

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Er bestaan drie verschillende varianten van onze rolgordijnen: verduisterend, semitransparant en lichtdoorlatend. Als je bijvoorbeeld een ruimte volledig donker wil maken – denk daarbij aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterende stof. Je geniet zo niet alleen van een betere nachtrust, maar ook van absolute privacy. Wil je eerder kunnen spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? Een transparant rolgordijn is in dat geval wat je nodig hebt. Voor eender welke variant kies je bij Zicht uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

rolgordijnen living

Bedieningsmogelijkheden

Wie z’n rolgordijnen in Hofstade liever niet handmatig bedient, kan ook kiezen voor een elektrische variant. Zicht biedt hiervoor zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Waar het verschil tussen de twee zich precies situeert? De bekabelde oplossing vergt aansluiting op jouw elektriciteitsnet, wat soms een kleine ingreep met zich meebrengt. Geen zin in kap-en breekwerk? Dan staat het je vrij om te kiezen voor een niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen voorzien worden van een motor met accu.

Voor elk raam een rolgordijn

Vrees je dat rolgordijnen bij jou in Hofstade geen mogelijkheid zijn, door bijvoorbeeld het formaat of type raam? Niet bij Zicht! In ons assortiment zitten ook rolgordijnen voor extra grote ramen, waarvan de afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog zijn. Maar dat is niet alles. Zo bieden we ook voor draai-kiepramen een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Met raamdecoratie die in de weg hangt, hoef je zo nooit in te zitten.

verduisterende rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Het beste resultaat, daar streven we steeds naar bij Zicht. Wat daar ook bij hoort is maatwerk en expertise, alsook advies op maat door onze stylisten. Kom voor je aankoop van rolgordijnen in Hofstade daarom zeker eerst eens langs in onze belevingsruimte. Adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de verschillende collecties, kleuren en stoffen. Woon je niet bij ons in de buurt, maar wil je toch een offerte op maat? Je kunt in dat geval ook altijd een videocall met ons inplannen. Of vraag je je af of wij naar jou kunnen komen? Dat doen we met plezier voor je.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?