Ben je op zoek naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Holsbeek? Denk dat zeker eens aan Zicht als partner. Met al meer dan 10 jaar ervaring op de teller, mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen voor grote of kleine ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook zijn, bij Zicht maken we het waar. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Holsbeek ophangen, want wij hanteren een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen. Heb je graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of plaatsing? Maak je afspraak in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Holsbeek, op maat gemaakt

Je wil je woonst in Holsbeek met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Bij Zicht hebben we tal van mogelijkheden voor je:

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Van onze rolgordijnen bestaan drie aparte types: lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend. Wie een ruimte helemaal donker wil maken – denk daarbij aan een slaapkamer – kiest voor een verduisterende stof. Je geniet zo niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Zoek je eerder een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht in de woonkamer te vermijden? Een transparant rolgordijn is in dat geval wat je nodig hebt. Wat het ook wordt, bij Zicht kies je uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

rolgordijnen living

Voor elk raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen bij je thuis in Holsbeek niet mogelijk zijn, door bijvoorbeeld het type raam of formaat? Voor Zicht is dat geen enkel probleem. In ons assortiment vind je zo ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog! En er is meer. Want zelfs voor draai-kiepramen hebben wij een oplossing! We plaatsen een cassette op het raam en gaan zo het probleem uit te weg. Je zit op die manier nooit verveeld met raamdecoratie die in de weg hangt!

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Holsbeek

Voor zij die hun rolgordijnen in Holsbeek liever niet handmatig bedienen, is ook nog de elektrische variant. Hiervoor heb je de keuze uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Tussen de twee bestaat een duidelijk verschil. Voor de bekabelde oplossing is er aansluiting op je elektriciteitsnet nodig. Daarvoor is soms een kleine ingreep vereist. Geen zin in kap-en breekwerk? Dan kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

transparante rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Zicht streeft steeds naar het beste resultaat. Wat daar ook bij hoort is expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten. Ben je dus op zoek naar rolgordijnen in Holsbeek, kom dan zeker eens langs in onze belevingsruimte. Dankzij de adviseurs ter plaatse, maak je kennis met de verschillende collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Ben je niet meteen woonachtig in de buurt, maar wil je graag een offerte op maat? Dan kan je ook een videocall met ons inplannen. Of vraag je je af of wij naar jou kunnen komen? Het is iets dat we graag voor je doen.