Ben je zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Hove? Kom dan zeker eens langs bij Zicht. Al meer dan 10 jaar zijn we experten in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een onopvallende kleur of net uitgesproken? Wat je wensen ook zijn, bij Zicht realiseren we het. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Hove hangen, aangezien we een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen hanteren. Hoor je graag eerst iets meer over onze service, de materialen of plaatsing? Kom langs in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Hove, op maat gemaakt

Je woning in Hove bekleden met op maat gemaakte rolgordijnen? Bij Zicht heb je de keuze uit heel wat mogelijkheden:

Voor elk soort raam een rolgordijn

Vrees je dat rolgordijnen in Hove geen optie zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Niet bij Zicht! In ons assortiment zitten ook rolgordijnen voor extra grote ramen, waarvan de afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog zijn. En daar stopt het niet. Zo bieden we ook voor draai-kiepramen een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Met raamdecoratie die in de weg hangt, hoef je zo nooit in te zitten.

rolgordijnen semitransparant

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Onze rolgordijnen vind je in drie verschillende uitgaven: lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend Wie een ruimte volledig lichtvrij wil maken – denk daarbij aan een slaapkamer – kiest voor een verduisterende stof. Op die manier geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Ben je eerder zoekende naar een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? Dan kies je beter voor een transparant rolgordijn. Wat het ook wordt, je kiest bij Zicht uit tal van kwalitatieve merken en 400 aparte kleuren.

Bedieningsmogelijkheden

Wie z’n rolgordijnen in Hove liever niet handmatig bedient, kan ook kiezen voor een elektrische variant. Je kiest hiervoor bij Zicht uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Er is een duidelijk verschil tussen de twee. De bekabelde oplossing vergt aansluiting op jouw elektriciteitsnet, wat soms een kleine ingreep met zich meebrengt. Liever geen kap- en breekwerken? In dat geval is er altijd nog onze niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen en deuren voorzien worden van een motor zonder accu.

transparante rolgordijnen

Onze aanpak

Zicht gaat voor niks minder dan het beste. Daar horen expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten ook bij. Voor jouw aankoop van rolgordijnen in Hove, kan je steeds eens langskomen in onze belevingsruimte. De adviseurs ter plaatse gidsen je met veel plezier door de verschillende collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Wens je een offerte op maat, maar woon je niet direct in de buurt? Dan kan je altijd een videocall inplannen. Of heb je liever dat wij jou een bezoekje brengen? Het is iets dat we graag voor je doen.