Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Op zoek naar kwalitatieve rolgordijnen in Hulshout

Je zoekt naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Hulshout? Overweeg Zicht dan zeker als partner. Al meer dan 10 jaar mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen kopen voor grote of kleine ramen, in een onopvallende kleur of net uitgesproken. Waar je ook aan denkt, bij Zicht wordt het voor je gerealiseerd. We werken trouwens met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, waardoor je er zeker van bent dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Hulshout ophangen. Wil je graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Hulshout, volledig op maat

Je woonst in Hulshout met rolgordijnen op maat bekleden? Bij Zicht heb je de keuze uit heel wat opties:

Voor elk soort raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen in Hulshout geen mogelijkheid zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Niet bij Zicht! Ons assortiment bevat zo ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog! Maar dat is niet alles. Want zelfs voor draai-kiepramen hebben wij een oplossing! We plaatsen een cassette op het raam en gaan zo het probleem uit te weg. Raamdecoratie zit op die manier nooit in de weg!

rolgordijnen living

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Onze rolgordijnen bestaan in drie aparte uitgaven: verduisterend, lichtdoorlatend of semitransparant. Als je een bepaalde ruimte in huis graag lichtvrij maakt – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Op die manier geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Ben je eerder op zoek naar een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? In dat geval is een transparant rolgordijn de beste keuze voor jou. Voor beide varianten kies je bij Zicht uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

Bedieningsmogelijkheden

Bedien je je rolgordijnen in Hulshout liever niet handmatig, dan kan je ook altijd kiezen voor een elektrische variant. Bij Zicht kies je hiervoor uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Waar het verschil tussen de twee zich precies situeert? Voor een bekabelde oplossing is er een aansluiting nodig op jouw elektriciteitsnet, wat soms een kleine ingreep met zich meebrengt. Wil je liever geen kap-en breekwerken doorvoeren? In dat geval kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen worden voorzien van een motor met accu.

rolgordijnen wit

Onze aanpak

Bij Zicht gaan we voor niks minder dan het beste. Wat daarbij hoort is expertise en maatwerk, alsook advies op maat door onze stylisten. Voor jouw aankoop van rolgordijnen in Hulshout, kan je steeds eens langskomen in onze belevingsruimte. Onze adviseurs ter plaatse gidsen je met plezier doorheen de verschillende collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Ben je niet meteen woonachtig in de buurt, maar wil je graag een offerte op maat? Je kunt in dat geval ook altijd een videocall met ons inplannen. Of wens je dat wij naar jou komen? Met veel plezier doen we dat voor jou.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?