Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Rolgordijnen in Itegem, op maat gemaakt

Zoek je naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Itegem? Dan is zicht de partner die je nodig hebt. Al meer dan 10 jaar zijn we experts in raamdecoratie voor iedere stijl en elk budget. Wil je rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Waar je ook aan denkt, bij Zicht realiseren we het. Met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, mag je er trouwens zeker van zijn dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Itegem ophangen. Hoor je graag eerst iets meer over onze service, de materialen of plaatsing? Plan je afspraak in onze belevingsruimte

Rolgordijnen in Itegem, op maat gemaakt

Je wil je woonst in Itegem met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Bij Zicht hebben we een hele reeks mogelijkheden voor je:

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Onze rolgordijnen bestaan in drie aparte uitgaven: verduisterend, lichtdoorlatend of semitransparant. Wil je een bepaalde ruimte in huis lichtvrij maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterend stof. Je geniet zo niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Ben je eerder zoekende naar een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? In dat geval is de beste keuze voor jou een transparant rolgordijn. Wat het ook wordt, bij Zicht kies je uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

rolgordijnen living

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Itegem

Wie z’n rolgordijnen in Itegem liever niet handmatig bedient, kan ook kiezen voor een elektrische variant. Hiervoor heb je de keuze uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Er is een duidelijk verschil tussen de twee. De bekabelde oplossing vergt aansluiting op jouw elektriciteitsnet, wat soms een kleine ingreep met zich meebrengt. Wil je liever geen kap-en breekwerken doorvoeren? In dat geval is een niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen voorzien worden van een motor met accu, ook nog steeds een mogelijkheid.

Voor elk soort raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen in Itegem niet mogelijk zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat. Je hoeft er niet mee in te zitten bij zicht. Je vindt in ons assortiment namelijk ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. Maar daar stopt het niet. Want ook voor draai-kiepramen hebben we de oplossing in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier hoef je nooit in te zitten met raamdecoratie die in de weg hangt.

transparante rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Er wordt bij Zicht steeds naar het beste resultaat gestreefd. Daar horen expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten ook bij. Als je dus nog zoekende bent naar rolgordijnen in Itegem, nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. De adviseurs ter plaatse gidsen je met veel plezier door de verschillende collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Wens je een offerte op maat, maar woon je niet meteen dichtbij? Weet dat je in zo’n geval ook altijd kunt opteren voor een videocall. Of wens je dat wij naar jou komen? Met veel plezier doen we dat voor jou.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?