Je zoekt naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Kapelle-op-den-Bos? Dan is Zicht het overwegen waard. Met al meer dan 10 jaar ervaring op de teller, mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen voor grote of kleine ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook mogen zijn, bij Zicht maken we het waar. Met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, ben je er trouwens zeker van dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Kapelle-op-den-Bos ophangen. Graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of plaatsing? Kom langs voor een koffietje in onze belevingsruimte!

Op maat gemaakte rolgordijnen in Kapelle-op-den-Bos

Je woonst in Kapelle-op-den-Bos met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Bij Zicht heb je de keuze uit heel wat mogelijkheden:

Hoe je rolgordijnen in Kapelle-op-den-Bos bedienen?

Bedien je je rolgordijnen in Kapelle-op-den-Bos liever niet handmatig, dan kan je ook altijd kiezen voor een elektrische variant. Bij Zicht kies je hiervoor uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Er is een duidelijk verschil tussen de twee. Een bekabelde oplossing heeft een aansluiting op het elektriciteitsnet nodig. Hiervoor is soms een kleine ingreep vereist. Liever kap-en breekwerken vermijden? In dat geval is er altijd nog onze niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen en deuren voorzien worden van een motor zonder accu.

rolgordijnen gordijnen

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Van onze rolgordijnen bestaan drie verschillende types: lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend. Is er een ruimte die je volledig donker wil maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Je geniet zo niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Eerder op zoek naar een manier om te spelen met lichtinval en zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in je woonkamer? In dat geval is de beste keuze voor jou een transparant rolgordijn. Voor eender welke variant kies je bij Zicht uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

Een rolgordijn voor ieder soort raam

Vrees je dat rolgordijnen bij jou in Kapelle-op-den-Bos geen mogelijkheid zijn, door bijvoorbeeld het formaat of type raam? Voor Zicht is dat geen enkel probleem. In ons assortiment vind je namelijk ook rolgordijnen voor extra grote namen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. En er is meer. Want zelfs voor draai-kiepramen bieden we een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

verduisterende rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Zicht gaat voor niks minder dan het beste. Wat daar ook bij hoort is expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten. Als je dus nog zoekende partij bent voor rolgordijnen in Kapelle-op-den-Bos, dan nodigen we je graag uit in onze belevingsruimte. Met behulp van adviseurs ter plaatse, maak je kennis met de aparte collecties, kleuren en stoffen. Woon je niet bij ons in de buurt, maar wil je toch een offerte op maat? Weet dat je in zo’n geval ook gewoon een videocall met ons kunt inplannen. Of wil je dat wij naar jou toe komen? Met veel plezier doen we dat voor jou.