Je bent op zoek naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Keerbergen? Overweeg dan zeker Zicht als partner. Met al meer dan 10 jaar ervaring op de teller, mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen voor grote of kleine ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je ook wenst, bij Zicht realiseren we het. Aangezien we werken met een gemiddelde doorlooptijd van zo’n 42 dagen, ben je er trouwens zeker van dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Keerbergen ophangen. Wil je graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of plaatsing? Plan je afspraak in onze belevingsruimte

Rolgordijnen in Keerbergen, op maat gemaakt

Je woonst in Keerbergen met rolgordijnen op maat bekleden? Zicht heeft tal van opties voor je:

Voor elk soort raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen in Keerbergen niet mogelijk zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat. Bij Zicht hoef je er niet mee in te zitten. Ons assortiment bevat zo ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog! Maar er is meer. Want ook voor draai-kiepramen bieden we een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Raamdecoratie zit op die manier nooit in de weg!

rolgordijnen gordijnen

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Van onze rolgordijnen bestaan drie aparte types: lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend. Voor een ruimte die je graag helemaal donker wil maken, – denk aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterend stof. Op die manier geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Wil je eerder kunnen spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? Een transparant rolgordijn is in dat geval wat je nodig hebt. Waar je ook voor gaat, bij Zicht kies je uit tal van kwalitatieve merken en meer dan 400 aparte kleuren.

Bedieningsmogelijkheden

Voor zij die hun rolgordijnen in Keerbergen liever niet handmatig bedienen, is ook nog de elektrische variant. Daarvoor biedt Zicht zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Waar het verschil tussen de twee zich precies situeert? Kies je voor een bekabelde oplossing, weet dan dat die moet aangesloten worden op het elektriciteitsnet en er dus soms een kleine ingreep nodig is. Liever geen kap- en breekwerken? Dan is er nog altijd onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

rolgordijnen wit

De aanpak van Zicht

Zicht gaat voor niks minder dan het beste. Wat daar ook bij hoort is expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten. Voor jouw aankoop van rolgordijnen in Keerbergen, kan je steeds eens langskomen in onze belevingsruimte. Dankzij de adviseurs ter plaatse, maak je kennis met de verschillende collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Woon je niet meteen in de regio, maar wens je toch een offerte op maat? Weet dat je dan ook een videocall kunt inplannen met ons. Of wens je dat wij naar jou komen? Het is iets dat we graag voor je doen.