Ben je zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Kobbegem? Dan is zicht de partner die je nodig hebt. Al meer dan 10 jaar zijn we experten in raamdecoratie voor iedere stijl en elk budget. Wil je rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook zijn, bij Zicht realiseren we het. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Kobbegem ophangen, want wij hanteren een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen. Wens je graag eerst iets meer te horen over onze service, de materialen of plaatsing? Plan een sessie in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Kobbegem, compleet op maat

Je woonst in Kobbegem met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Zicht heeft je tal van opties te bieden:

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Onze rolgordijnen vind je in drie aparte uitgaven: lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend Als je een bepaalde ruimte in huis graag donker maakt – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Je geniet zo van absolute privacy en ook nog eens een betere nachtrust. Wil je eerder kunnen spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? In dat geval is de beste keuze voor jou een transparant rolgordijn. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, je kiest bij Zicht uit tal van kwalitatieve merken en meer dan 400 kleuren.

rolgordijnen living

Een rolgordijn voor ieder soort raam

Vermoed je dat rolgordijnen in Kobbegem geen optie zijn, omdat jouw ramen een speciaal formaat of type hebben? Bij Zicht hoef je er niet mee in te zitten. Rolgordijnen voor extra grote ramen vind je namelijk ook terug in ons assortiment, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. Maar dat is niet alles. Want ook voor draai-kiepramen hebben we de oplossing in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier hoef je nooit in te zitten met raamdecoratie die in de weg hangt.

Hoe je rolgordijnen in Kobbegem bedienen?

Bedien je je rolgordijnen in Kobbegem liever niet handmatig, dan kan je ook altijd kiezen voor een elektrische variant. Je kiest hiervoor bij Zicht uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Wat het grootste verschil is tussen de twee? Voor de bekabelde oplossing is er aansluiting op je elektriciteitsnet nodig. Daarvoor is soms een kleine ingreep vereist. Wil je liever geen kap-en breekwerken doorvoeren? In dat geval kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen worden voorzien van een motor met accu.

verduisterende rolgordijnen

Onze aanpak

Bij Zicht gaan we voor niks minder dan het beste. Expertise en maatwerk horen daarbij, alsook advies op maat door onze stylisten. Als je dus nog zoekende partij bent voor rolgordijnen in Kobbegem, dan nodigen we je graag uit in onze belevingsruimte. Dankzij de adviseurs ter plaatse, maak je kennis met de aparte collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Woon je niet meteen in de regio, maar wens je toch een offerte op maat? Dan kan je ook een videocall met ons inplannen. Of heb je liever dat wij naar je toe komen? Voor ons geen enkel probleem.