Ben je op zoek naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Koningshooikt? Dan is zicht de partner die je nodig hebt. Al meer dan 10 jaar mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor ieder interieur en elk budget. Rolgordijnen kopen voor grote of kleine ramen, in een onopvallende kleur of net uitgesproken. Wat je ook wenst, bij Zicht realiseren we het. We hanteren een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, waardoor je er zeker van bent dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Koningshooikt hangen. Wens je eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of plaatsing? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Op maat gemaakte rolgordijnen in Koningshooikt

Je woonst in Koningshooikt met rolgordijnen op maat bekleden? Bij Zicht heb je de keuze uit heel wat mogelijkheden:

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Er bestaan drie aparte types van onze rolgordijnen: verduisterend, semitransparant en lichtdoorlatend. Als je bijvoorbeeld een ruimte helemaal lichtvrij wil maken – denk daarbij aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterende stof. Op die manier geniet je niet alleen van een betere nachtrust, maar ook absolute privacy. Wil je eerder kunnen spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? Een transparant rolgordijn is in dat geval wat je nodig hebt. Voor beide varianten kies je bij Zicht uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

rolgordijnen semitransparant

Voor elk raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen in Koningshooikt geen mogelijkheid zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Dat is geen enkel probleem voor Zicht. In ons assortiment vind je namelijk ook rolgordijnen voor extra grote namen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. En daar stopt het niet. Ook voor draai-kiepramen bieden we zo een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Je zit op die manier nooit verveeld met raamdecoratie die in de weg hangt!

Hoe je rolgordijnen in Koningshooikt bedienen?

Naast handmatige bediening voor je rolgordijnen in Koningshooikt, bieden wij ook een elektrische variant aan. Je kiest hiervoor bij Zicht uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Wat het grootste verschil is tussen de twee? Voor de bekabelde oplossing is er aansluiting op je elektriciteitsnet nodig. Daarvoor is soms een kleine ingreep vereist. Wil je kap- en breekwerken liever vermijden? In dat geval is er altijd nog onze niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen en deuren voorzien worden van een motor zonder accu.

rolgordijnen wit

Onze aanpak

Bij Zicht gaan we voor niks minder dan het beste. Wat daar ook bij hoort is expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten. Ben je dus nog zoekende naar rolgordijnen in Koningshooikt, dan nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. Dankzij de adviseurs ter plaatse, maak je kennis met de verschillende collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Woon je niet direct in onze buurt, maar wens je toch een offerte op maat? Weet dat je in zo’n geval ook altijd kunt opteren voor een videocall. Of heb je liever dat wij naar je toe komen? Het is iets dat we graag voor je doen.