Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Ben je op zoek naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Kontich? Kom dan zeker eens langs bij Zicht. We zijn al meer dan 10 jaar experten in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Wil je rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook zijn, bij Zicht realiseren we het. Aangezien we werken met een gemiddelde doorlooptijd van zo’n 42 dagen, ben je er trouwens zeker van dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Kontich ophangen. Heb je graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of plaatsing? Kom langs in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Kontich, compleet op maat

Je wil je woonst in Kontich bekleden met op maat gemaakte rolgordijnen? Bij Zicht hebben we een hele reeks mogelijkheden voor je:

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Van onze rolgordijnen bestaan drie verschillende varianten: lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend. Wie een ruimte helemaal donker wil maken – denk daarbij aan een slaapkamer – kiest voor een verduisterende stof. Zo geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook een betere nachtrust. Ben je eerder zoekende naar een manier om te spelen met lichtinval en zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden? Dan is een semi- of compleet transparant rolgordijn wat je nodig hebt. Waar je ook voor gaat, bij Zicht kies je uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

rolgordijnen living

Voor elk raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen in Kontich geen mogelijkheid zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Je hoeft je er geen zorgen om te maken bij Zicht. In ons assortiment vind je namelijk ook rolgordijnen voor extra grote namen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. En er is meer. Want ook voor draai-kiepramen bieden we een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier hoef je nooit in te zitten met raamdecoratie die in de weg hangt.

Bedieningsmogelijkheden

Voor zij die hun rolgordijnen in Kontich liever niet handmatig bedienen, is ook nog de elektrische variant. Zicht biedt hiervoor zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Tussen de twee bestaat een duidelijk verschil. Voor de bekabelde oplossing is er aansluiting op je elektriciteitsnet nodig. Daarvoor is soms een kleine ingreep vereist. Geen zin in kap-en breekwerk? Dan kan je nog altijd kiezen voor een niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen voorzien worden van een motor met accu.

rolgordijnen wit

Onze aanpak

Er wordt bij Zicht steeds naar het beste resultaat gestreefd. Daar horen expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten ook bij. Ben je dus nog zoekende naar rolgordijnen in Kontich, dan nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. Adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de aparte collecties, kleuren en stoffen. Woon je niet direct in onze buurt, maar wens je toch een offerte op maat? Je kunt in dat geval ook altijd een videocall met ons inplannen. Of wens je dat wij naar jou toe komen? We doen het graag voor je.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?