Ben je op zoek naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Kortenberg? Dan is Zicht de partner die je zoekt. Al meer dan 10 jaar mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen voor grote of kleine ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook zijn, bij Zicht maken we het waar. Aangezien we werken met een gemiddelde doorlooptijd van zo’n 42 dagen, ben je er trouwens zeker van dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Kortenberg ophangen. Wil je graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Op maat gemaakte rolgordijnen in Kortenberg

Je woning in Kortenberg bekleden met op maat gemaakte rolgordijnen? Zicht heeft tal van mogelijkheden voor je:

Voor elk soort raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen bij je thuis in Kortenberg niet mogelijk zijn, door bijvoorbeeld het type raam of formaat? Je hoeft je er geen zorgen om te maken bij Zicht. In ons assortiment vind je namelijk ook rolgordijnen voor extra grote namen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. En er is meer. Want zelfs voor draai-kiepramen bieden we een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

rolgordijnen gordijnen

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Onze rolgordijnen zijn er in drie verschillende varianten: verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend. Wie een ruimte compleet lichtvrij wil maken – denk daarbij aan een slaapkamer – kiest voor een verduisterende stof. Je geniet zo niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Ben je eerder zoekende naar een manier om te spelen met lichtinval en zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden? In dat geval kies je beter voor een transparant rolgordijn. Waar je ook voor gaat, bij Zicht kies je uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

Hoe je rolgordijnen in Kortenberg bedienen?

Naast handmatige bediening voor je rolgordijnen in Kortenberg, bieden wij ook een elektrische variant aan. Wij van Zicht bieden je hiervoor een bekabelde of niet-bekabelde oplossing aan. Wat het grootste verschil is tussen de twee? Voor de bekabelde oplossing is er aansluiting op je elektriciteitsnet nodig. Daarvoor is soms een kleine ingreep vereist. Liever kap-en breekwerken vermijden? Dan is er nog altijd onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

rolgordijnen wit

De aanpak van Zicht

Zicht gaat voor niks minder dan het beste. Wat daar ook bij hoort is expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten. Als je dus nog zoekende partij bent voor rolgordijnen in Kortenberg, dan nodigen we je graag uit in onze belevingsruimte. Onze adviseurs ter plaatse gidsen je met plezier doorheen de verschillende collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Wens je een offerte op maat, maar woon je niet direct in de buurt? Dan kan je ook een videocall met ons inplannen. Of heb je liever dat wij jou een bezoekje brengen? Dat doen we met plezier voor je.