Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Zoek je naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Kortenberg? Dan is zicht de partner die je nodig hebt. We zijn al meer dan 10 jaar experten in raamdecoratie voor ieder interieur en elk budget. Rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een onopvallende kleur of net uitgesproken? Wat je ook in gedachten hebt, bij Zicht realiseren we het voor je. Aangezien we werken met een gemiddelde doorlooptijd van zo’n 42 dagen, ben je er trouwens zeker van dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Kortenberg hangen. Wil je graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of plaatsing? Plan je afspraak in onze belevingsruimte

Rolgordijnen in Kortenberg, op maat gemaakt

Je wil je woonst in Kortenberg met rolgordijnen bekleden? Bij Zicht hebben we tal van opties voor je:

Bedieningsmogelijkheden

Voor zij die hun rolgordijnen in Kortenberg liever niet handmatig bedienen, is ook nog de elektrische variant. Hiervoor heb je de keuze uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Tussen de twee bestaat een duidelijk verschil. Een bekabelde oplossing heeft een aansluiting op het elektriciteitsnet nodig. Hiervoor is soms een kleine ingreep vereist. Liever zonder kap- en breekwerken aan de slag gaan? In dat geval kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen worden voorzien van een motor met accu.

rolgordijnen semitransparant

Voor elk raam een rolgordijn

Vrees je dat rolgordijnen bij jou in Kortenberg geen optie zijn, door bijvoorbeeld het formaat of type raam? Je hoeft je er geen zorgen om te maken bij Zicht. Je vindt in ons assortiment namelijk ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. En er is meer. Want ook voor draai-kiepramen bieden we een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Je zit op die manier nooit verveeld met raamdecoratie die in de weg hangt!

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Onze rolgordijnen zijn er in drie aparte varianten: semitransparant, lichtdoorlatend of verduisterend. Wil je een bepaalde ruimte in huis lichtvrij maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterend stof. Je geniet zo niet alleen van een betere nachtrust, maar ook van absolute privacy. Ben je eerder op zoek naar een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? Dan kies je beter voor een transparant rolgordijn. Wat het ook wordt, je kiest bij Zicht uit tal van kwalitatieve merken en 400 verschillende kleuren.

transparante rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Zicht streeft steeds naar het beste resultaat. Wat daar ook bij hoort is expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten. Voor jouw aankoop van rolgordijnen in Kortenberg, kan je steeds eens langskomen in onze belevingsruimte. Adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de verschillende collecties, kleuren en stoffen. Wil je graag een offerte op maat, maar woon je niet direct in de buurt? Dan kan je ook een videocall met ons inplannen. Of heb je liever dat wij naar je toe komen? We doen het graag voor je.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?