Zoek je naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Kortrijk-Dutsel? Dan is Zicht de partner die je zoekt. Al meer dan 10 jaar mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een onopvallende kleur of net uitgesproken? Wat je wensen ook zijn, bij Zicht maken we het waar. Met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, mag je er trouwens zeker van zijn dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Kortrijk-Dutsel ophangen. Wens je eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of plaatsing? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Kortrijk-Dutsel, op maat gemaakt

Je woonst in Kortrijk-Dutsel bekleden met rolgordijnen op maat? Bij Zicht hebben we tal van mogelijkheden voor je:

Een rolgordijn voor ieder soort raam

Denk je dat rolgordijnen in Kortrijk-Dutsel niet mogelijk zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat. Je hoeft er niet mee in te zitten bij zicht. Ons assortiment bevat zo ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog! Maar dat is niet alles. Want zelfs voor draai-kiepramen bieden we een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

rolgordijnen living

Bedieningsmogelijkheden

Naast handmatige bediening voor je rolgordijnen in Kortrijk-Dutsel, bieden wij ook een elektrische variant aan. Bij Zicht kies je hiervoor uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Wat het grootste verschil is tussen de twee? Een bekabelde oplossing heeft een aansluiting op het elektriciteitsnet nodig. Hiervoor is soms een kleine ingreep vereist. Wil je kap- en breekwerken liever vermijden? In dat geval is een niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen voorzien worden van een motor met accu, ook nog steeds een mogelijkheid.

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Onze rolgordijnen bestaan in drie verschillende uitgaven: verduisterend, lichtdoorlatend of semitransparant. Is er een ruimte die je volledig lichtvrij wil maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Zo geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook een betere nachtrust. Wil je eerder kunnen spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? Een transparant rolgordijn is in dat geval wat je nodig hebt. Wat het ook wordt, bij Zicht kies je uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

rolgordijnen wit

Onze aanpak

Bij Zicht streven we steeds naar het beste resultaat. Wat daar ook bij hoort is expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten. Als je dus nog zoekende partij bent voor rolgordijnen in Kortrijk-Dutsel, dan nodigen we je graag uit in onze belevingsruimte. De adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de aparte collecties, kleuren en stoffen. Wens je een offerte op maat, maar woon je niet meteen dichtbij? Weet dat je in zo’n geval ook altijd kunt opteren voor een videocall. Of wens je dat wij naar jou toe komen? We zijn al onderweg!