Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Zoek je naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Kruibeke? Overweeg dan zeker Zicht als partner. Al meer dan 10 jaar zijn we experten in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen voor ramen klein of groot, in een opvallende kleur of net niet? Wat je ook wenst, bij Zicht realiseren we het. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Kruibeke hangen, aangezien we een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen hanteren. Wens je eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of plaatsing? Kom langs voor een koffietje in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Kruibeke, op maat gemaakt

Je wil je woonst in Kruibeke met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Zicht heeft tal van mogelijkheden voor je:

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Kruibeke

Wie z’n rolgordijnen in Kruibeke liever niet handmatig bedient, kan ook kiezen voor een elektrische variant. Hiervoor bieden we zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Wat het grootste verschil is tussen de twee? Kies je voor een bekabelde oplossing, weet dan dat die moet aangesloten worden op het elektriciteitsnet en er dus soms een kleine ingreep nodig is. Heb je liever geen kap-en breekwerken? Dan kan je nog altijd kiezen voor een niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen voorzien worden van een motor met accu.

rolgordijnen semitransparant

Een rolgordijn voor ieder soort raam

Vrees je dat rolgordijnen bij jou in Kruibeke geen mogelijkheid zijn, door bijvoorbeeld het formaat of type raam? Dat is geen enkel probleem voor Zicht. In ons assortiment vind je zo ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog! En daar stopt het niet. Want ook voor draai-kiepramen hebben we de oplossing in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Je zit op die manier nooit verveeld met raamdecoratie die in de weg hangt!

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Onze rolgordijnen zijn er in drie verschillende types: semitransparant, lichtdoorlatend of verduisterend. Als je een bepaalde ruimte in huis graag lichtvrij maakt – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Je geniet zo van absolute privacy en ook nog eens een betere nachtrust. Ben je eerder zoekende naar een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? Dan kies je beter voor een transparant rolgordijn. Wat het ook wordt, je kiest bij Zicht uit tal van kwalitatieve merken en 400 aparte kleuren.

transparante rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Zicht gaat voor niks minder dan het beste. Wat daar ook bij hoort is expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten. Ben je dus nog zoekende naar rolgordijnen in Kruibeke, dan nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. Met veel plezier gidsen onze adviseurs ter plaatse je doorheen de aparte collecties, kleuren en stoffen die we voor jou in de aanbieding hebben. Woon je niet meteen in de regio, maar wens je toch een offerte op maat? Twijfel dan niet om een videocall met ons in te plannen. Of wens je dat wij naar jou komen? We zijn al onderweg!

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?