Ben je zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Kruibeke? Overweeg Zicht dan zeker als partner. Al meer dan 10 jaar mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een onopvallende kleur of net uitgesproken? Wat je wensen ook mogen zijn, bij Zicht maken we het waar. We werken trouwens met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, waardoor je er zeker van bent dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Kruibeke hangen. Wens je eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of plaatsing? Maak je afspraak in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Kruibeke, op maat gemaakt

Je woonst in Kruibeke met rolgordijnen op maat bekleden? Bij Zicht heb je de keuze uit heel wat mogelijkheden:

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Onze rolgordijnen bestaan in drie verschillende uitgaven: verduisterend, lichtdoorlatend of semitransparant. Wil je een bepaalde ruimte in huis donker maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterend stof. Zo geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Ben je eerder zoekende naar een manier om te spelen met lichtinval en zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden? In dat geval kies je beter voor een transparant rolgordijn. Wat het ook wordt, je kiest bij Zicht uit tal van kwalitatieve merken en 400 verschillende kleuren.

rolgordijnen gordijnen

Voor elk raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen in Kruibeke geen mogelijkheid zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Niet bij Zicht! In ons assortiment vind je namelijk ook rolgordijnen voor extra grote namen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. En daar stopt het niet. Ook voor draai-kiepramen bieden we zo een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Kruibeke

Naast handmatige bediening voor je rolgordijnen in Kruibeke, bieden wij ook een elektrische variant aan. Hiervoor bieden we zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Er is een duidelijk verschil tussen de twee. Kies je voor een bekabelde oplossing, weet dan dat die moet aangesloten worden op het elektriciteitsnet en er dus soms een kleine ingreep nodig is. Liever geen kap- en breekwerken? Dan kan je nog altijd kiezen voor een niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen voorzien worden van een motor met accu.

transparante rolgordijnen

Onze aanpak

Er wordt bij Zicht steeds naar het beste resultaat gestreefd. Wat daar ook bij hoort is expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten. Als je dus nog zoekende partij bent voor rolgordijnen in Kruibeke, dan nodigen we je graag uit in onze belevingsruimte. De adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de aparte collecties, kleuren en stoffen. Wens je een offerte op maat, maar woon je niet direct in de buurt? Je kunt in dat geval ook altijd een videocall met ons inplannen. Of vraag je je af of wij naar jou kunnen komen? We doen het graag voor je.