Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Op zoek naar kwalitatieve rolgordijnen in Langdorp

Ben je op zoek naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Langdorp? Dan is Zicht het overwegen waard. Met al meer dan 10 jaar ervaring op de teller, mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een onopvallende kleur of net uitgesproken? Waar je ook aan denkt, bij Zicht realiseren we het. Met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, mag je er trouwens zeker van zijn dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Langdorp ophangen. Wil je graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? Plan een sessie in onze belevingsruimte!

Op maat gemaakte rolgordijnen in Langdorp

Je wil je woonst in Langdorp met rolgordijnen bekleden? Bij Zicht hebben we tal van mogelijkheden voor je:

Voor elk soort raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen in Langdorp niet mogelijk zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat. Je hoeft er niet mee in te zitten bij zicht. Je vindt in ons assortiment namelijk ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. Maar er is meer. Want zelfs voor draai-kiepramen bieden we een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Je raamdecoratie zit op die manier nooit in de weg!

rolgordijnen gordijnen

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Onze rolgordijnen zijn er in drie verschillende varianten: verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend. Als je bijvoorbeeld een ruimte helemaal lichtvrij wil maken – denk daarbij aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterende stof. Je geniet zo van absolute privacy en ook nog eens een betere nachtrust. Zoek je eerder een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht in de woonkamer te vermijden? In dat geval is de beste keuze voor jou een transparant rolgordijn. Waar je ook voor gaat, bij Zicht kies je uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Langdorp

Voor wie z’n rolgordijnen in Langdorp liever niet handmatig bedient, is er ook nog altijd de elektrische variant. Hiervoor heb je de keuze uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Er is een duidelijk verschil tussen de twee. Voor de bekabelde oplossing is er aansluiting op je elektriciteitsnet nodig. Daarvoor is soms een kleine ingreep vereist. Liever geen kap- en breekwerken? In dat geval is een niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen voorzien worden van een motor met accu, ook nog steeds een mogelijkheid.

rolgordijnen wit

Onze aanpak

Bij Zicht gaan we voor niks minder dan het beste. Wat daar ook bij hoort is maatwerk en expertise, alsook advies op maat door onze stylisten. Wie dus op zoek is naar rolgordijnen in Langdorp, nodigen we graag eerst uit in onze belevingsruimte. Met behulp van adviseurs ter plaatse, maak je kennis met de aparte collecties, kleuren en stoffen. Woon je niet direct in onze buurt, maar wens je toch een offerte op maat? Je kunt in dat geval ook altijd een videocall met ons inplannen. Heb je liever dat wij naar jou komen? We doen het graag voor je.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?