Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Koop kwalitatieve rolgordijnen in Lede

Je zoekt naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Lede? Dan is Zicht de partner die je zoekt. Al meer dan 10 jaar zijn we experts in raamdecoratie voor iedere stijl en elk budget. Rolgordijnen voor grote of kleine ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook mogen zijn, bij Zicht maken we het waar. Met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, mag je er trouwens zeker van zijn dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Lede hangen. Hoor je graag eerst iets meer over onze service, de materialen of plaatsing? Kom langs in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Lede, op maat gemaakt

Je wil je woonst in Lede met rolgordijnen bekleden? Bij Zicht kan je kiezen uit aparte opties:

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Lede

Wil je je rolgordijn in Lede liever niet handmatig bedienen? Dan is gelukkig ook nog onze elektrische variant. Hiervoor heb je de keuze uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Waar het verschil tussen de twee zich precies situeert? Bij de bekabelde oplossing is aansluiting op je elektriciteitsnet vereist, waardoor er soms een kleine ingreep nodig is. Liever geen kap- en breekwerken? In dat geval kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen worden voorzien van een motor met accu.

rolgordijnen gordijnen

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Er zijn drie aparte varianten van onze rolgordijnen: verduisterend, semitransparant en lichtdoorlatend. Als je een bepaalde ruimte in huis graag donker maakt – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Zo geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook een betere nachtrust. Zoek je eerder een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht in de woonkamer te vermijden? In dat geval is een transparant rolgordijn wat je nodig hebt. Waar je ook voor gaat, bij Zicht kies je uit tal van kwalitatieve merken en meer dan 400 aparte kleuren.

Voor elk soort raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen in Lede niet mogelijk zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat. Voor Zicht is dat geen enkel probleem. Je vindt in ons assortiment namelijk ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. Maar daar stopt het niet. Ook voor draai-kiepramen bieden we zo een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier hoef je nooit in te zitten met raamdecoratie die in de weg hangt.

rolgordijnen wit

De aanpak van Zicht

Er wordt bij Zicht steeds naar het beste resultaat gestreefd. Maatwerk en expertise horen daarbij, alsook advies op maat door onze stylisten. Ben je dus op zoek naar rolgordijnen in Lede, kom dan zeker eens langs in onze belevingsruimte. Met behulp van adviseurs ter plaatse, maak je kennis met de aparte collecties, kleuren en stoffen. Woon je niet meteen in de regio, maar wens je toch een offerte op maat? Weet dat je in zo’n geval ook altijd kunt opteren voor een videocall. Of wil je dat wij naar jou toe komen? Met veel plezier doen we dat voor jou.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?