Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Stijlvolle rolgordijnen in Leest

Je bent op zoek naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Leest? Dan is Zicht de partner die je zoekt. Al meer dan 10 jaar mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor ieder interieur en elk budget. Rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Waar je ook aan denkt, bij Zicht wordt het voor je gerealiseerd. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Leest hangen, aangezien we een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen hanteren. Wens je eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of plaatsing? Kom langs voor een koffietje in onze belevingsruimte!

Op maat gemaakte rolgordijnen in Leest

Je wil je woonst in Leest met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Zicht heeft je tal van mogelijkheden te bieden:

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Leest

Voor zij die hun rolgordijnen in Leest liever niet handmatig bedienen, is ook nog de elektrische variant. Daarvoor biedt Zicht zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Er is een duidelijk verschil tussen de twee. De bekabelde oplossing vergt aansluiting op jouw elektriciteitsnet, wat soms een kleine ingreep met zich meebrengt. Liever zonder kap- en breekwerken aan de slag gaan? In dat geval kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen worden voorzien van een motor met accu.

rolgordijnen semitransparant

Een rolgordijn voor ieder soort raam

Vermoed je dat rolgordijnen in Leest geen mogelijkheid zijn, omdat jouw ramen een speciaal formaat of type hebben? Je hoeft je er geen zorgen om te maken bij Zicht. Je vindt in ons assortiment namelijk ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. En er is meer. Want ook voor draai-kiepramen hebben we de oplossing in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Raamdecoratie zit op die manier nooit in de weg!

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Onze rolgordijnen zijn er in drie aparte types: semitransparant, lichtdoorlatend of verduisterend. Als je een bepaalde ruimte in huis graag donker maakt – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Je geniet zo niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Ben je eerder zoekende naar een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? In dat geval is een transparant rolgordijn de beste keuze voor jou. Waar je ook voor gaat, bij Zicht kies je uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

rolgordijnen wit

De aanpak van Zicht

Het beste resultaat, daar streven we steeds naar bij Zicht. Wat daarbij hoort is expertise en maatwerk, alsook advies op maat door onze stylisten. Ben je dus op zoek naar rolgordijnen in Leest, kom dan zeker eens langs in onze belevingsruimte. Met veel plezier gidsen onze adviseurs ter plaatse je doorheen de verschillende collecties, kleuren en stoffen die we voor jou in de aanbieding hebben. Wil je graag een offerte op maat, maar woon je niet direct in de buurt? Weet dat je in zo’n geval ook gewoon een videocall met ons kunt inplannen. Heb je liever dat wij naar jou komen? Het is iets dat we graag voor je doen.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?