Je bent zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Leuven? Kom dan zeker eens langs bij Zicht. We zijn al meer dan 10 jaar experten in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Wil je rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een onopvallende kleur of net uitgesproken? Wat je ook wenst, bij Zicht realiseren we het. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Leuven ophangen, want wij hanteren een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen. Heb je graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Leuven, op maat gemaakt

Je woonst in Leuven bekleden met rolgordijnen op maat? Zicht heeft tal van opties voor je:

Een rolgordijn voor ieder soort raam

Denk je dat rolgordijnen bij je thuis in Leuven niet mogelijk zijn, door bijvoorbeeld het type raam of formaat? Dat is geen enkel probleem voor Zicht. In ons assortiment zitten ook rolgordijnen voor extra grote ramen, waarvan de afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog zijn. En daar stopt het niet. Zo bieden we bijvoorbeeld ook een oplossing aan voor draai-kiepramen in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Je raamdecoratie zit op die manier nooit in de weg!

rolgordijnen gordijnen

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Onze rolgordijnen bestaan in drie verschillende uitgaven: verduisterend, lichtdoorlatend of semitransparant. Als je ruimtes in huis hebt die je helemaal lichtvrij wenst te maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Op die manier geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Ben je eerder zoekende naar een manier om te spelen met lichtinval en zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden? In dat geval is een transparant rolgordijn de beste keuze voor jou. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, je kiest bij Zicht uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

Hoe je rolgordijnen in Leuven bedienen?

Naast handmatige bediening voor je rolgordijnen in Leuven, bieden wij ook een elektrische variant aan. Wij van Zicht bieden je hiervoor een bekabelde of niet-bekabelde oplossing aan. Er is een duidelijk verschil tussen de twee. Kies je voor een bekabelde oplossing, weet dan dat die moet aangesloten worden op het elektriciteitsnet en er dus soms een kleine ingreep nodig is. Liever zonder kap- en breekwerken aan de slag gaan? In dat geval is een niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen voorzien worden van een motor met accu, ook nog steeds een mogelijkheid.

verduisterende rolgordijnen

Onze aanpak

Het beste resultaat, daar streven we steeds naar bij Zicht. Expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten horen daar ook bij. Als je dus nog zoekende partij bent voor rolgordijnen in Leuven, dan nodigen we je graag uit in onze belevingsruimte. Onze adviseurs ter plaatse gidsen je met plezier doorheen de aparte collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Wens je een offerte op maat, maar woon je niet direct in de buurt? Dan kan je altijd een videocall inplannen. Of wens je dat wij naar jou toe komen? Dat doen we met plezier voor je.