Je bent op zoek naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Lier? Dan is zicht de partner die je nodig hebt. We zijn al meer dan 10 jaar experten in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen voor ramen klein of groot, in een opvallende kleur of net niet? Wat je ook in gedachten hebt, bij Zicht realiseren we het voor je. Met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, mag je er trouwens zeker van zijn dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Lier ophangen. Heb je graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of plaatsing? Maak je afspraak in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Lier, compleet op maat

Je woonst in Lier met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Bij Zicht kan je kiezen uit verschillende opties:

Voor elk raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen in Lier niet mogelijk zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat. Dat is geen enkel probleem voor Zicht. Rolgordijnen voor extra grote ramen vind je namelijk ook terug in ons assortiment, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. En er is meer. Want zelfs voor draai-kiepramen bieden we een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

rolgordijnen semitransparant

Bedieningsmogelijkheden

Wil je je rolgordijn in Lier liever niet handmatig bedienen? Dan is gelukkig ook nog onze elektrische variant. Bij Zicht kies je hiervoor uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Waar het verschil tussen de twee zich precies situeert? Voor een bekabelde oplossing is er een aansluiting nodig op jouw elektriciteitsnet, wat soms een kleine ingreep met zich meebrengt. Liever zonder kap- en breekwerken aan de slag gaan? In dat geval is er altijd nog onze niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen en deuren voorzien worden van een motor zonder accu.

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Onze rolgordijnen zijn er in drie verschillende varianten: semitransparant, lichtdoorlatend of verduisterend. Is er een ruimte die je volledig lichtvrij wil maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Zo geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Eerder op zoek naar een manier om te spelen met lichtinval en zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in je woonkamer? In dat geval kies je beter voor een transparant rolgordijn. Voor beide types kies je bij Zicht uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

verduisterende rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Bij Zicht streven we steeds naar het beste resultaat. Wat daarbij hoort is expertise en maatwerk, alsook advies op maat door onze stylisten. Als je dus nog zoekende partij bent voor rolgordijnen in Lier, dan nodigen we je graag uit in onze belevingsruimte. Onze adviseurs ter plaatse gidsen je met plezier doorheen de verschillende collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Wil je graag een offerte op maat, maar woon je niet direct in de buurt? Twijfel dan niet om een videocall met ons in te plannen. Of wens je dat wij naar jou komen? We zijn al onderweg!