Je bent op zoek naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Liezele? Overweeg Zicht dan zeker als partner. Al meer dan 10 jaar zijn we experts in raamdecoratie voor iedere stijl en elk budget. Wil je rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Waar je ook aan denkt, bij Zicht wordt het voor je gerealiseerd. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Liezele hangen, aangezien we een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen hanteren. Wil je graag eerst iets meer horen over onze service, de materialen of installatie? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Op maat gemaakte rolgordijnen in Liezele

Je woning in Liezele bekleden met op maat gemaakte rolgordijnen? Bij Zicht heb je de keuze uit tal van mogelijkheden:

Voor elk raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen in Liezele niet mogelijk zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat. Je hoeft je er geen zorgen om te maken bij Zicht. Je vindt in ons assortiment namelijk ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. Maar er is meer. Want zelfs voor draai-kiepramen hebben wij een oplossing! We plaatsen een cassette op het raam en gaan zo het probleem uit te weg. Je raamdecoratie zit op die manier nooit in de weg!

rolgordijnen gordijnen

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Liezele

Voor zij die hun rolgordijnen in Liezele liever niet handmatig bedienen, is ook nog de elektrische variant. Hiervoor bieden we zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Tussen de twee bestaat een duidelijk verschil. Bij de bekabelde oplossing is aansluiting op je elektriciteitsnet vereist, waardoor er soms een kleine ingreep nodig is. Heb je liever geen kap-en breekwerken? In dat geval kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen worden voorzien van een motor met accu.

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Onze rolgordijnen vind je in drie verschillende uitgaven: lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend Als je ruimtes in huis hebt die je helemaal lichtvrij wenst te maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Op die manier geniet je niet alleen van een betere nachtrust, maar ook absolute privacy. Ben je eerder zoekende naar een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? In dat geval is een transparant rolgordijn wat je nodig hebt. Voor eender welke variant kies je bij Zicht uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

verduisterende rolgordijnen

Onze aanpak

Bij Zicht gaan we voor niks minder dan het beste. Wat daar ook bij hoort is expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten. Ben je dus nog zoekende naar rolgordijnen in Liezele, dan nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. Adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de verschillende collecties, kleuren en stoffen. Wens je een offerte op maat, maar woon je niet meteen dichtbij? Twijfel dan niet om een videocall met ons in te plannen. Of wil je dat wij naar jou toe komen? We zijn al onderweg!