Je bent op zoek naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Linden? Overweeg Zicht dan zeker als partner. Al meer dan 10 jaar mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Wil je rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook mogen zijn, bij Zicht maken we het waar. Met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, ben je er trouwens zeker van dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Linden ophangen. Wens je eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? Kom langs in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Linden, volledig op maat

Je woonst in Linden met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Bij Zicht heb je de keuze uit tal van opties:

Voor elk raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen in Linden geen mogelijkheid zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Je hoeft je er geen zorgen om te maken bij Zicht. In ons assortiment zitten ook rolgordijnen voor extra grote ramen, waarvan de afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog zijn. Maar er is meer. Want zelfs voor draai-kiepramen hebben wij een oplossing! We plaatsen een cassette op het raam en gaan zo het probleem uit te weg. Met raamdecoratie die in de weg hangt, hoef je zo nooit in te zitten.

rolgordijnen living

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Er bestaan drie aparte types van onze rolgordijnen: verduisterend, semitransparant en lichtdoorlatend. Voor een ruimte die je graag volledig donker wil maken, – denk aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterend stof. Je geniet zo niet alleen van een betere nachtrust, maar ook van absolute privacy. Eerder op zoek naar een manier om te spelen met lichtinval en zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in je woonkamer? Dan kies je beter voor een transparant rolgordijn. Voor eender welke variant kies je bij Zicht uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Linden

Naast handmatige bediening voor je rolgordijnen in Linden, bieden wij ook een elektrische variant aan. Hiervoor heb je de keuze uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Wat het grootste verschil is tussen de twee? Voor een bekabelde oplossing is er een aansluiting nodig op jouw elektriciteitsnet, wat soms een kleine ingreep met zich meebrengt. Wil je liever geen kap-en breekwerken doorvoeren? In dat geval kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen worden voorzien van een motor met accu.

verduisterende rolgordijnen

Onze aanpak

Zicht streeft steeds naar het beste resultaat. Wat daar ook bij hoort is maatwerk en expertise, alsook advies op maat door onze stylisten. Kom voor je aankoop van rolgordijnen in Linden daarom zeker eerst eens langs in onze belevingsruimte. Met behulp van adviseurs ter plaatse, maak je kennis met de aparte collecties, kleuren en stoffen. Wens je een offerte op maat, maar woon je niet direct in de buurt? Je kunt in dat geval ook altijd een videocall met ons inplannen. Of heb je liever dat wij jou een bezoekje brengen? We zijn al onderweg!