Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Kwalitatieve en op maat gemaakte rolgordijnen in Lint

Ben je zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Lint? Denk dat zeker eens aan Zicht als partner. Met al meer dan 10 jaar ervaring op de teller, mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen voor grote of kleine ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook mogen zijn, bij Zicht maken we het waar. Aangezien we werken met een gemiddelde doorlooptijd van zo’n 42 dagen, ben je er trouwens zeker van dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Lint ophangen. Wens je eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? Plan een sessie in onze belevingsruimte!

Op maat gemaakte rolgordijnen in Lint

Je woonst in Lint bekleden met rolgordijnen op maat? Bij Zicht hebben we een hele reeks opties voor je:

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Van onze rolgordijnen bestaan drie aparte types: lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend. Is er een ruimte die je volledig lichtvrij wil maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Zo geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Wil je eerder kunnen spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? In dat geval kies je beter voor een transparant rolgordijn. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, je kiest bij Zicht uit tal van kwalitatieve merken en meer dan 400 kleuren.

rolgordijnen living

Hoe je rolgordijnen in Lint bedienen?

Naast handmatige bediening voor je rolgordijnen in Lint, bieden wij ook een elektrische variant aan. Bij Zicht kies je hiervoor uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Tussen de twee bestaat een duidelijk verschil. Een bekabelde oplossing heeft een aansluiting op het elektriciteitsnet nodig. Hiervoor is soms een kleine ingreep vereist. Wil je kap- en breekwerken liever vermijden? Dan kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

Voor elk soort raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen bij jou in Lint niet mogelijk zijn, omdat je een speciaal type of formaat van raam hebt? Je hoeft er niet mee in te zitten bij zicht. In ons assortiment vind je zo ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog! Maar dat is niet alles. Ook voor draai-kiepramen bieden we zo een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

rolgordijnen wit

De aanpak van Zicht

Er wordt bij Zicht steeds naar het beste resultaat gestreefd. Expertise en maatwerk horen daarbij, alsook advies op maat door onze stylisten. Wie dus op zoek is naar rolgordijnen in Lint, nodigen we graag eerst uit in onze belevingsruimte. De adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de verschillende collecties, kleuren en stoffen. Woon je niet bij ons in de buurt, maar wil je toch een offerte op maat? Dan kan je ook een videocall met ons inplannen. Of heb je liever dat wij naar je toe komen? Voor ons geen enkel probleem.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?