Je bent zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Lint? Dan is Zicht de partner die je zoekt. We zijn al meer dan 10 jaar experts in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een onopvallende kleur of net uitgesproken? Waar je ook aan denkt, bij Zicht realiseren we het. We hanteren een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, waardoor je er zeker van bent dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Lint ophangen. Hoor je graag eerst iets meer over onze service, de materialen of installatie? Kom langs in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Lint, op maat gemaakt

Je woning in Lint bekleden met op maat gemaakte rolgordijnen? Zicht heeft tal van mogelijkheden voor je:

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Er zijn drie aparte types van onze rolgordijnen: verduisterend, semitransparant en lichtdoorlatend. Is er een ruimte die je compleet donker wil maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Zo geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook een betere nachtrust. Zoek je eerder naar een manier om te spelen met lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in je woonkamer? Een transparant rolgordijn is in dat geval wat je nodig hebt. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, je kiest bij Zicht uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

rolgordijnen gordijnen

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Lint

Naast handmatige bediening voor je rolgordijnen in Lint, bieden wij ook een elektrische variant aan. Bij Zicht kies je hiervoor uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Er bestaat een duidelijk verschil tussen de twee. Voor de bekabelde oplossing is aansluiting op jouw elektriciteitsnet vereist, waardoor soms een kleine ingreep nodig is. Liever geen kap- en breekwerken? Dan kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

Voor elk soort raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen bij je thuis in Lint niet mogelijk zijn, door bijvoorbeeld het type raam of formaat? Bij Zicht hoef je er niet mee in te zitten. In ons assortiment zitten ook rolgordijnen voor extra grote ramen, waarvan de afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog zijn. Maar dat is niet alles. Ook voor draai-kiepramen bieden we zo een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

transparante rolgordijnen

Onze aanpak

Zicht streeft steeds naar het beste resultaat. Wat daar ook bij hoort is maatwerk en expertise, alsook advies op maat door onze stylisten. Wie dus op zoek is naar rolgordijnen in Lint, nodigen we graag eerst uit in onze belevingsruimte. Adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de aparte collecties, kleuren en stoffen. Woon je niet meteen in de regio, maar wens je toch een offerte op maat? Je kunt in dat geval ook altijd een videocall met ons inplannen. Of heb je liever dat wij jou een bezoekje brengen? We zijn al onderweg!