Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Ben je op zoek naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Lokeren? Overweeg dan zeker Zicht als partner. Al meer dan 10 jaar zijn we experten in raamdecoratie voor iedere stijl en elk budget. Rolgordijnen voor grote of kleine ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook mogen zijn, bij Zicht maken we het waar. Met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, mag je er trouwens zeker van zijn dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Lokeren hangen. Graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? Plan een sessie in onze belevingsruimte!

Op maat gemaakte rolgordijnen in Lokeren

Je woonst in Lokeren met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Zicht heeft tal van mogelijkheden voor je:

Hoe je rolgordijnen in Lokeren bedienen?

Voor zij die hun rolgordijnen in Lokeren liever niet handmatig bedienen, is ook nog de elektrische variant. Je kiest hiervoor bij Zicht uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Er bestaat een duidelijk verschil tussen de twee. Kies je voor een bekabelde oplossing, weet dan dat die moet aangesloten worden op het elektriciteitsnet en er dus soms een kleine ingreep nodig is. Heb je liever geen kap-en breekwerken? In dat geval kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen worden voorzien van een motor met accu.

rolgordijnen semitransparant

Een rolgordijn voor ieder soort raam

Denk je dat rolgordijnen in Lokeren niet mogelijk zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat. Dat is geen enkel probleem voor Zicht. Je vindt in ons assortiment namelijk ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. Maar dat is niet alles. Zo bieden we bijvoorbeeld ook een oplossing aan voor draai-kiepramen in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Met raamdecoratie die in de weg hangt, hoef je zo nooit in te zitten.

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Onze rolgordijnen zijn er in drie aparte types: semitransparant, lichtdoorlatend of verduisterend. Voor een ruimte die je graag helemaal donker wil maken, – denk aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterend stof. Zo geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook een betere nachtrust. Ben je eerder op zoek naar een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? In dat geval is de beste keuze voor jou een transparant rolgordijn. Wat het ook wordt, je kiest bij Zicht uit tal van kwalitatieve merken en 400 aparte kleuren.

verduisterende rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Zicht streeft steeds naar het beste resultaat. Wat daar ook bij hoort is maatwerk en expertise, alsook advies op maat door onze stylisten. Voor jouw aankoop van rolgordijnen in Lokeren, kan je steeds eens langskomen in onze belevingsruimte. Adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de aparte collecties, kleuren en stoffen. Woon je niet meteen in de regio, maar wens je toch een offerte op maat? Je kunt in dat geval ook altijd een videocall met ons inplannen. Of wens je dat wij naar jou komen? Het is iets dat we graag voor je doen.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?