Je bent op zoek naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Londerzeel? Denk dat zeker eens aan Zicht als partner. We zijn al meer dan 10 jaar experten in raamdecoratie voor ieder interieur en elk budget. Wil je rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook zijn, bij Zicht realiseren we het. Met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, mag je er trouwens zeker van zijn dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Londerzeel hangen. Graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? Maak je afspraak in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Londerzeel, op maat gemaakt

Je woonst in Londerzeel met rolgordijnen op maat bekleden? Bij Zicht hebben we een hele reeks opties voor je:

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Londerzeel

Voor wie z’n rolgordijnen in Londerzeel liever niet handmatig bedient, is er ook nog altijd de elektrische variant. Je kiest hiervoor bij Zicht uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Er is een duidelijk verschil tussen de twee. Bij de bekabelde oplossing is aansluiting op je elektriciteitsnet vereist, waardoor er soms een kleine ingreep nodig is. Wil je kap- en breekwerken liever vermijden? In dat geval is er altijd nog onze niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen en deuren voorzien worden van een motor zonder accu.

rolgordijnen living

Een rolgordijn voor ieder soort raam

Denk je dat rolgordijnen in Londerzeel geen optie zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Dat is geen enkel probleem voor Zicht. In ons assortiment vind je zo ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog! En dat is niet alles. Ook voor draai-kiepramen bieden we zo een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Raamdecoratie zit op die manier nooit in de weg!

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Onze rolgordijnen bestaan in drie aparte uitgaven: verduisterend, lichtdoorlatend of semitransparant. Als je ruimtes in huis hebt die je volledig lichtvrij wenst te maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Je geniet zo niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Eerder op zoek naar een manier om te spelen met lichtinval en zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in je woonkamer? In dat geval is de beste keuze voor jou een transparant rolgordijn. Voor beide varianten kies je bij Zicht uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

verduisterende rolgordijnen

Onze aanpak

Bij Zicht streven we steeds naar het beste resultaat. Daar horen expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten ook bij. Kom voor je aankoop van rolgordijnen in Londerzeel daarom zeker eerst eens langs in onze belevingsruimte. Adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de verschillende collecties, kleuren en stoffen. Woon je niet meteen in de regio, maar wens je toch een offerte op maat? Dan kan je ook een videocall met ons inplannen. Heb je liever dat wij naar jou komen? Geen enkel probleem.