Je bent op zoek naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Malderen? Denk dat zeker eens aan Zicht als partner. Al meer dan 10 jaar zijn we experten in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen voor grote of kleine ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook zijn, bij Zicht realiseren we het. We hanteren een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, waardoor je er zeker van bent dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Malderen ophangen. Wil je graag eerst iets meer horen over onze service, de materialen of plaatsing? Kom langs voor een koffietje in onze belevingsruimte!

Op maat gemaakte rolgordijnen in Malderen

Je wil je woonst in Malderen bekleden met op maat gemaakte rolgordijnen? Bij Zicht heb je de keuze uit tal van mogelijkheden:

Hoe je rolgordijnen in Malderen bedienen?

Bedien je je rolgordijnen in Malderen liever niet handmatig? Dan is er gelukkig ook nog onze elektrische variant. Hiervoor bieden we zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Wat het grootste verschil is tussen de twee? Voor de bekabelde oplossing is er aansluiting op je elektriciteitsnet nodig. Daarvoor is soms een kleine ingreep vereist. Liever geen kap- en breekwerken? In dat geval kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen worden voorzien van een motor met accu.

rolgordijnen living

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Onze rolgordijnen zijn er in drie verschillende varianten: verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend. Voor een ruimte die je graag compleet lichtvrij wil maken, – denk aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterend stof. Zo geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook een betere nachtrust. Ben je eerder zoekende naar een manier om te spelen met lichtinval en zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden? Een transparant rolgordijn is in dat geval wat je nodig hebt. Waar je ook voor gaat, bij Zicht kies je uit tal van kwalitatieve merken en meer dan 400 aparte kleuren.

Voor elk soort raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen in Malderen niet mogelijk zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat. Je hoeft er niet mee in te zitten bij zicht. In ons assortiment zitten ook rolgordijnen voor extra grote ramen, waarvan de afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog zijn. Maar dat is niet alles. Want zelfs voor draai-kiepramen hebben wij een oplossing! We plaatsen een cassette op het raam en gaan zo het probleem uit te weg. Je raamdecoratie zit op die manier nooit in de weg!

rolgordijnen wit

Onze aanpak

Zicht streeft steeds naar het beste resultaat. Daar horen expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten ook bij. Als je dus nog zoekende partij bent voor rolgordijnen in Malderen, dan nodigen we je graag uit in onze belevingsruimte. Dankzij de adviseurs ter plaatse, maak je kennis met de verschillende collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Wens je een offerte op maat, maar woon je niet meteen dichtbij? Weet dat je in zo’n geval ook gewoon een videocall met ons kunt inplannen. Of heb je liever dat wij jou een bezoekje brengen? We zijn al onderweg!