Ben je op zoek naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Mariekerke? Dan is Zicht de partner die je zoekt. We zijn al meer dan 10 jaar experten in raamdecoratie voor ieder interieur en elk budget. Rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je ook in gedachten hebt, bij Zicht realiseren we het voor je. Met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, mag je er trouwens zeker van zijn dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Mariekerke hangen. Wens je eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? Kom langs in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Mariekerke, volledig op maat

Je wil je woonst in Mariekerke met rolgordijnen bekleden? Bij Zicht hebben we een hele reeks mogelijkheden voor je:

Voor elk soort raam een rolgordijn

Vermoed je dat rolgordijnen in Mariekerke geen optie zijn, omdat jouw ramen een speciaal formaat of type hebben? Voor Zicht is dat geen enkel probleem. Rolgordijnen voor extra grote ramen vind je namelijk ook terug in ons assortiment, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. En er is meer. Want ook voor draai-kiepramen hebben we de oplossing in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Met raamdecoratie die in de weg hangt, hoef je zo nooit in te zitten.

rolgordijnen living

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Onze rolgordijnen bestaan in drie verschillende uitgaven: verduisterend, lichtdoorlatend of semitransparant. Is er een ruimte die je helemaal lichtvrij wil maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Op die manier geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Wil je eerder kunnen spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? Dan is een semi- of helemaal transparant rolgordijn wat je nodig hebt. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, je kiest bij Zicht uit tal van kwalitatieve merken en meer dan 400 kleuren.

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Mariekerke

Wie z’n rolgordijnen in Mariekerke liever niet handmatig bedient, kan ook kiezen voor een elektrische variant. Zicht biedt hiervoor zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Wat het grootste verschil is tussen de twee? Bij de bekabelde oplossing is aansluiting op je elektriciteitsnet vereist, waardoor er soms een kleine ingreep nodig is. Liever geen kap- en breekwerken? Dan kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

transparante rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Zicht streeft steeds naar het beste resultaat. Wat daarbij hoort is expertise en maatwerk, alsook advies op maat door onze stylisten. Ben je dus nog zoekende naar rolgordijnen in Mariekerke, dan nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. Met veel plezier gidsen onze adviseurs ter plaatse je doorheen de aparte collecties, kleuren en stoffen die we voor jou in de aanbieding hebben. Woon je niet bij ons in de buurt, maar wil je toch een offerte op maat? Weet dat je in zo’n geval ook altijd kunt opteren voor een videocall. Of heb je liever dat wij jou een bezoekje brengen? We doen het graag voor je.